Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Földhivatalok képes leírás - Telek.tlap.hu
részletek »

Földhivatalok - Telek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Földhivatalok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bács - Kiskun Megyei Földhivatal

Bács - Kiskun Megyei Földhivatal

Állami alapfeladatként ellátandó alaptevékenysége, rendeltetése: A hivatal az illetékességi területén belül ellátja a földügyi szakigazgatási tevékenység körébe tartozó, külön jogszabályban meghatározott hatósági és egyéb állami feladatokat. Ezen belül: a földtulajdon, a földhasználat, a földvédelem, az ingatlannyilvántartás, földértékelés és földminősítés, a földmérés és térképészet hatósági feladatainak végrehajtása, és a földügyi szakigazgatási feladatok megyei szinten történő összefogása és irányítása, valamint az ezekből fakadó és szorosan kapcsolódó kisegítő és kiegészítő jellegű szolgáltatási feladatok ellátása.

Baranya Megyei Földhivatal

Baranya Megyei Földhivatal

Az ingatlan-nyilvántartás vezetése, valamint az ingatlan-nyilvántartási ügyek intézése az ingatlanügyi hatóság hatáskörébe tartozik. Ingatlanügyi hatóságként a Kormány a földhivatalt jelölte ki. Az ingatlanügyi hatósági ügyeket első fokon az ingatlan fekvése szerint illetékes körzeti földhivatal, másodfokon, felettes ingatlanügyi hatóságként a megyei földhivatal látja el. Az ingatlan-nyilvántartást a körzeti földhivatalok településenként, azon belül fekvésenként (belterület, külterület, korábban zártkert is) vezetik.

Fejér Megyei Földhivatal

Fejér Megyei Földhivatal

Fejér Megyei Földhivatal nyitva tartása. A megyei földhivatalhoz tartozó körzeti földhivatalok. Földrészlet statisztika fekvésenként. Földrészlet statisztika művelési áganként. Térkép ellátottsága, település, belterület, külterület, különleges külterület, átnézeti térkép, alapján információk közlése.

Komárom Esztergom Megyei Földhivatal

Komárom Esztergom Megyei Földhivatal

Komárom-Esztergom Megyei Földhivatal Az ügyintézés első fokon (tulajdoni lap, térképmásolat kiváltása, iratbeadás, iratbetekintés.) nem itt, hanem a településen illetékes körzeti földhivatalban történik!

Tuti menü