Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Földmérés képes leírás - Telek.tlap.hu
részletek »

Földmérés - Telek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Földmérés
Keresés
Találatok száma - 25 db
Diósi Mérnöki Iroda

Diósi Mérnöki Iroda

Engedje meg, hogy ezúton bemutassuk geodéziai szolgáltató társaságunkat, a Diósi Mérnöki Iroda Kft.-t, mely 2007-ben alakult a korábban több társas- illetve egyéni vállalkozás keretén belül végzett tevékenységeink hatékonyabb, gyorsabb ellátása végett. Célunk, hogy megbízható, pontos, színvonalas és gyors szolgáltatást nyújtsunk a földmérés szakterületén a rendelkezésünkre álló eszközök és tudásunk teljes kiaknázásával. Ha munkája során földmérő segítségére szorul, forduljon hozzánk bizalommal!

Föld - Könyv

Föld - Könyv

Cégünk 1998-ban alakult meg, elégedett és állandó ügyfeleink száma évről-évre növekszik. Szakembereink felsőfokú földmérői és építőmérnöki végzettséggel, ingatlanrendezői jogosultsággal illetve felelős műszaki vezetői minősítéssel rendelkeznek, hosszú évek gyakorlatának köszönhetően jelentős földmérési-, mérnökgeodéziai tapasztalatokra szert téve. Az ipari geodéziától kezdve az ingatlanrendezésig a földmérés számos szakágával foglalkozunk. Célunk a gyors, hatékony, magas színvonalú munkavégzés, amelyet a modern geodéziai eszközparkunk, számítástechnikai felszereltségünk illetve a méréstől a szerkesztésig tartó egységes zárt láncú digitális technológiánk alkalmazása biztosít.

Földmérés - WGS2000 Bt.

Földmérés - WGS2000 Bt.

Homajovszki László földmérő mérnök vagyok. Vállalom helyszínrajzok, vázlatrajzok elkészítését, épületfeltüntetést, ingatlan-nyilvántartási átvezetéseket, amely magában foglalja a helyszíni felmérést, a munkarészek elkészítését és leadását az illetékes Földhivatalnál. Vállalom továbbá földhasználattal, közmű elhelyezéssel kapcsolatos szolgalmi jogi vázrajzok elkészítését és leadását az illetékes Földhivatalnál. Tekintse meg referenciáimat weboldalamon, és hívjon bizalommal! Földmérést Budapest és Székesfehérvár mellett országosan is vállalok.

Földmérés, geodézia, Bácsi Mérnökiroda

Földmérés, geodézia, Bácsi Mérnökiroda

Földmérés, geodézia: telekhatár kitűzés, változási vázrajz készítés (telekmegosztás, egyesítés, határrendezés, épületfeltüntetés, szolgalmi jog bejegyzés, vezetékjog bejegyzés), telekalakítás lebonyolítása, különböző geodéziai felmérések, kitűzések, szakértői feladatok teljesítése, földmérő mérnöki feladatok ellátása.

Földmérés, telekalakítás

Földmérés, telekalakítás

Ingatlan nyilvántartást érintő feladatokat (épület bontás, feltüntetés, telek megosztás, rendezés, szabályozás, utca nyitás, házhely osztás, mezőgazdasági- , ipari területek kitűzése stb.) minden korlátozás nélkül végzünk. Az igényeknek megfelelően -akár a szükséges ügyintézést is átvállalva- ügyfeleinknek teljes szolgáltatást biztosítunk.

Geo - Tóth Földmérő

Geo - Tóth Földmérő

Mindennemű földmérési munkát vállalunk, az ország egész területén, rövid határidővel. Közműhálózatok geodéziai dokumentálását. Ingatlan-nyilvántartást érintő földmérői feladatokat. Ingatlanrendezés (megosztás, határmódosítás, összevonás), épületfeltüntetési (bontási) vázrajz, szolgalmi jog bejegyzés és telekkitűzés. Terepfelmérés, szintvonalas térkép készítése. Tömegszámítás. Tervezői igények kielégítése. Tervezési és megvalósulási térképek készítése. Digitális térképkészítés. Digitalizálás feldolgozás. Teljes körű építési geodéziai munkák irányítása. Tanácsadás.

Geocarto Földmérő és Szolgáltató

Geocarto Földmérő és Szolgáltató

Feladataink elvégzéséhez a legmodernebb műszer-és számítógépes háttérpark áll rendelkezésünkre. A Geocartó Földmérő és Szolgáltató korlátolt felelősségű társaság 1995-ben alakult meg. Azóta is folyamatosan tapasztalt mérnök és technikus kollégákat tudhatunk sorainkban, akik sokoldalúságukkal és tapasztalatukkal, cégünk hírnevét öregbítve, végzik megbízható és hatékony munkájukat.

Geocentrum Földmérő Iroda

Geocentrum Földmérő Iroda

Irodánk földmérési szolgáltatásaival egyaránt áll magánszemélyek, illetve cégek rendelkezésére. Tevékenységünk alapvetően Budapestre és környékére összpontosul, de a feladat jellegétől, volumenétől függően az egész országban vállalunk munkát.

Geodolit 2005

Geodolit 2005

Földmérés Bárhol Magyarországon rövid határidővel vállaljuk: Változási vázrajzok készítését az alábbi változásokhoz: Épületfeltüntetést, Épülettörlést, Megosztást, Határrendezést,Összevonást, Szolgalmi jogok alapítását, Ingatlanok kitűzését, Közművezetékek bemérését, Domborzatrajz, tervezési térkép készítését Épületbelsők felmérését.

Hirdetés
Geoinforg

Geoinforg

Ingatlan-nyilvántartással kapcsolatos mérnöki tevékenységeket végzünk mint a Terület, telekrendezési és földrendezési tevékenység ellátása (kitűzés, telekegyesítés, telekhatárrendezés, megosztás, utcaszabályozás, kisajátítás, telekosztás). Telek használati módjával kapcsolatban (művelési ág változtatás, fekvéshatár változtatás, használati megosztás, épületfeltüntetés, épület megszüntetés, megvalósulási térkép, épület kiemelés) munkáit.

Geomol

Geomol

A Geomol Bt. 1991 novemberében alakult meg családi vállalkozásként. Fő tevékenységi köre a földmérés, majd későbbiekben bővült ingatlan-közvetítés ingatlan-értékbecslés, és kertépítés szolgáltatói feladatokkal. A Geomol Bt. megalakulása óta műszaki létszámban, eszközökben és piaci helyzetben folyamatosan növekedett, erősödött. A Cég munkáinak szerződés szerinti teljesítéséhez a műszaki alkalmasságon kívül rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel, megfelelő gazdasági, és pénzügyi alkalmassággal, valamit alkalmazottjai megfelelő szakmai tudással, és képesítéssel. Az ügyvezető tulajdonos Molnár Szilárd ingatlanrendezői földmérő mérnök, aki GD-T vezető tervezői jogosultsággal rendelkezik, és elnökségi tagja az Országos Geodéziai és Geoinformatikai Minősítő bizottságnak. Rajta kívül még 5 fő alkalmazott van, ebből 2 fő ingatlanrendezői földmérő mérnök, egy fő ingatlanközvetítő, és értékbecslő, egy fő kertész, és egy fő mindenes.

GeoPort - Hungária

GeoPort - Hungária

Cégünk, a GeoPort-Hungária Kft. egy dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalat, mely geodéziai és építőipari műszerek (mérőállomás, optikai teodolit, digitális teodolit, optikai szintező, digitális szintező, forgólézer, vonallézer, lézeres távolságmérő, fémkereső stb.), tartozékok (állvány, szintezőléc, kitűzőrúd, mérőkerék, prizmabot, prizma, jelölőfesték, stb.) forgalmazásával és javításával, valamint műszerek kalibrálásával és kölcsönzésével foglalkozik immáron több mint 6 éve.

Geoprofi Team

Geoprofi Team

Főtevékenységünk: A földmérési és térképészeti szakterület, mint mérnöki tevékenység és szaktanácsadás. Továbbá a pedagógia különböző szakterületén végzett szakszolgáltatás. Szakembereink kellő szakismeretekkel és szakmai jártassággal rendelkeznek ahhoz, hogy Önt, mint megrendelőt, földméréssel és térképészettel kapcsolatos igényeit kellő képen kielégítsük. A földhivatali ügyintézéssel kapcsolatos feladatok végzésében nagy jártassággal bírunk.

Geosoft 2000

Geosoft 2000

Cégünk geodéziai földmérési feladatokkal foglalkozik. A vállalkozás 2001 szeptemberében alakult, tulajdonosai belföldi magánszemélyek. Az alakulást követően fő feladataink közé Digitális Állami Földmérési Alaptérképek készítése tartozott. Több település belterületi és különleges külterületi (zártkerti) alaptérképének (DAT) elkészítésében vettünk részt, döntően helyszíni felmérés, kisebb részben irodai zárómunkálatok terén.

Geotrade

Geotrade

A Geotrade Kft 1987-ben magánszemélyek által alapított cég, amely geodéziai eszközök, szoftverek és technológiák forgalmazásával, műszerek, illetve eszközök szervizelésével, kalibrálásával foglakozik. Geodéziai eszközök forgalmazásával elsőként kezdett foglalkozni Magyarországon. Képviseli azóta is a Trimble mérőállomások és GPS-ek gyártóját, valamint az ANEBA spanyol szoftverfejlesztő céget.

Geovektor

Geovektor

Révész Péter vagyok, földmérő mérnök és igazságügyi földmérő szakértő. Vállalkozásom törekvése, hogy magas színvonalon biztosítsa ügyfeleim számára a geodéziai és térinformatikai szakismereteket igénylő feladatok megoldását. Kataszteri jellegű szolgáltatásaimat elsősorban Budapest, Monor, Albertirsa, Cegléd, Csemő, Nagykőrös, Kecskemét és Szolnok illetve ezek környékén fekvő településeken veszik igénybe.

Geszta - Stúdió

Geszta - Stúdió

Cégünk 1995. január 27-én alakult családi vállalkozásként Geoline-95 Bt néven. Az évek során a profil letisztult majd 1998. január 1-től vállalkozásunk a Geszta-Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Bt névvel van jelen a piacon. Tevékenységünk szinte teljesen felöleli a közműfelmérési, földmérési és térképészeti ágazatot. Kiemelt szerepet szánunk az új technológiák alkalmazásának. A távközlési konzorciumok kialakulásakor jelentős szerepet vállaltunk az érintett területek (Rába-Com Rt, KNC Rt) helyi és helyközi távközlési hálózatainak felmérésében.

Tuti menü