Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Földmérés képes leírás: Hektargeo - Telek [2. oldal]
részletek »

Földmérés: Hektargeo - Telek [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Földmérés
Keresés
Találatok száma - 25 db
Hektargeo - Földmérés

Hektargeo - Földmérés

Keszthelyi székhelyen több mint 25 éves szakmai tapasztalattal, földmérési (geodéziai) munkarészek elkészítése Zala, Vas, Veszprém, Somogy és Tolna megyében valamint a Balaton teljes vonzáskörzetében, igény szerint földhivatali ügyintézéssel egybekötve. A terepi felmérés korszerű mérőeszközök, többek közt GNSS (hétköznapi nevén GPS) vevő és merőállomás segítségével történik.

Hp - Geo

Hp - Geo

Cég profilja földmérésen belül: Többnyire a Dunakanyarban és úgynevezett sajátos célú földmérési munkákat vállalunk: telekalakítás (megosztás, egyesítés, telekhatár-rendezés, belterületbe csatolás), telekhatár-kitűzés, épületalap-kitűzés, épületfeltüntetés, magassági felmérés (szintvonalas helyszínrajz - geodézia), tervezési, megvalósulási térkép, szolgalmi joggal kapcsolatos vázrajz készítése a fő profil. Ezen kívül a cég alvállalkozóként rendszeresen részt vesz nagyobb volumenű munkák geodéziai részének megoldásában pl. autópálya-építés, szénhidrogén-kutatás, környezetvédelem. Fontos rész a földhivatali teljes körű ügyintézés és a szaktanácsadás földmérési, ingatlan-nyilvántartási és önkormányzati kérdéskörökben.

Leica Geosystems Hungary

Leica Geosystems Hungary

A világ felméréséhez nyújtott közel 200 éves úttörő megoldásaival a Leica Geosystems elnyerte a térbeli adatok gyűjtésén, elemzésén, megjelenítésén dolgozó szakemberek bizalmát. A Leica Geosystems legfontosabb ismertetőjegye a térbeli adatok pontos mérését, gyors modellezését, könnyű elemzését és megjelenítését biztosító eszközök széles kínálata. Termékeink és szolgáltatásaink iránti bizalom alapja a megbízhatóság, az eszközök által biztosított érték, valamint a kiemelkedő ügyféltámogatás. Ennek köszönhetően a svájci Heerbrugg-i székhelyű Leica Geosystems mára globális vállalatként a világ több mint 120 országában szolgálja ki sikeresen ügyfelei igényeit.

Navicom Plusz

Navicom Plusz

Szolgáltatásaink. Topcon terepi,- és irodai szoftverek, firmware-ek szoftverkövetése, telepítése, karbantartása. GNSS beszerzés esetén teljeskörű GSM/GPRS SIM kártya ügyintézés Lízingelési,- finanszírozási és műszer biztosítási tanácsadás. Bemutatók, tanfolyamok, oktatások lebonyolítása, oktatási intézményeknek szakmai gyakorlatok tartása. Díjmentes telefonos terméktámogatás, hétvégén is.

Pannon Geodézia

Pannon Geodézia

A Pannon Geodézia Földmérési és Térképészeti Korlátolt Felelősségű Társaság 1995. december 6-án alakult Veszprémben. A cégünk alapítói belföldi magánszemélyek, akik egyben alkalmazottai is a társaságnak, s korábban is együtt dolgoztak egy állami vállalatnál. A főállású alkalmazottak száma jelenleg 35 fő, ebből 14 fő egyben tulajdonos is. Szakembereink átlagos gyakorlati ideje meghaladja a 20 évet, részt vettek számos település földmérési alaptérképének elkészítésében, városok közmű nyilván-tartásainak létrehozásában, városrészek, ipari üzemek építésének geodéziai irányításában, sajátos célú földmérési munkák elvégzésében. Gyakorlatot szereztek digitális technológiával készült földmérési, tervezési alaptérképek és közműnyilvántartások készítésében is.

Prizma Földmérő Kft Debrecen.

Prizma Földmérő Kft Debrecen.

A Prizma Kft. 1990-ben - közvetlenül a földmérés állami monopóliumának megszűnését követően - , az országban az elsők között megalakult geodéziai tevékenységet folytató magáncég. Szolgáltatásaink telekkel kapcsolatban a megosztás, összevonás, telekalakítás, kitűzés.

Talajmechanikai vizsgálat szakvélemény készítés

Talajmechanikai vizsgálat szakvélemény készítés

Cégünk a Geoszféra Kft fő tevékenysége a talajmechanikai vizsgálatok és szakvélemények készítése. Talajmechanikai vizsgálatok, szakvéleményezés Az általunk készített talajmechanikai szakvélemény tartalmazza a felvonulás, fúrás, mintavétel, laboratóriumi vizsgálat, szerkesztés, feldolgozás, szakvélemény írás és dokumentálás költségeit is. A legkisebb díjtétel elegendő egy átlagos családi ház, vagy egy kisebb csarnok alapozásának megtervezéséhez. /2 db 5 méteres fúrás/. Munkatársaink fontosnak tartják a felhalmozott szaktudás folyamatos fejlesztését, és elkötelezett hívei a fejlődésnek

Telek - és Ingatlanrendező

Telek - és Ingatlanrendező

A földmérési munkák mellett most már ingatlanforgalmazással és értékbecsléssel is foglalkozunk. Szolgáltatások:ingatlan, telek, nyaraló, családi ház, üdülők és ipari hasznosítású épületek és ingatlanok eladásának közvetítése, adás-vételének lebonyolítása, épületek, ingatlanok, földterületek értékbecslése, földmérés (telekegyesítés, telekhatár-rendezés, megosztás, utcaszabályozás, telekosztás, kitűzés), geodéziai térképek készítése,elkészült építkezések (épületek, lakóházak), beruházások (szennyvíz, gáz és egyéb infrastruktúra) megvalósulási rajzának elkészítése, geodéziai bemérése, digitális térképek készítése (helyszínrajz, tervezési térkép, felmérési vázrajz).

Tuti menü