Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Telek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 116 db
 IM Ingatlan Telek

IM Ingatlan Telek

Az IM INGATLAN Kft működteti az IM Mobilien Ingatlanközvetítő és az IM Mobilien Mérnök Iroda-kat. Ingatlanok értékesítésében, bérbeadásában működünk közre, illetve épületfizikai területen tanácsadást, műszaki ellenőrzést, valamint, épületenergetikai tanúsítást és auditálást végzünk. Megújuló energiaforrások alkalmazásának javaslata, megtérülési idejének megállaptása. Kérje tájékoztatónkat. Növelje havi bevételeit a megtakarításaival

Adó Euró Kft

Adó Euró Kft

Ingyenes ingatlan hirdetés - Adó - Euró Kft Kiemelt szolgáltatásunk az ingyenes ingatlan hirdetés. Az eladás érdekében, igénybe veheti szakértői szolgáltatásainkat: Hiteligénylés, biztosítási és ügyvédi tanácsadás és energetikai tanúsítvány elkészíttetésének lehetősége Az ingatlanlap.net oldalon eladó ingatlanok és kiadó ingatlanok is nagy számban szerepelnek.

Adótanácsadók

Adótanácsadók

Az egyesületet 1990-ben 28 adózással és könyvvitellel foglalkozó magánszemély alapította. Tagok lehetnek az egyéni vállalkozók, korlátolt felelősségű társaságok, betéti társaságok, részvénytársaságok, valamint egyéb vállalkozási formában működő szervezetek, akiknek van adótanácsadó, adószakértő, okleveles adószakértő, könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő tagja, alkalmazottaik, és azok is, akik az előbb említett szervezeten kívül önállóan gyakorolják a szakmát. Az Egyesület az adótanácsadók és könyvvitellel foglalkozó tagjainak, valamint ezek ügyfeleinek szakmai és érdekképviseletét látja el.

Amit a vállalkozónak tudni kell

Amit a vállalkozónak tudni kell

Amit a vállalkozónak tudni kell. Az általános forgalmi adóról szóló törvény változásai. Az alábbi adózási témákról olvashat, mint például az Áfa kulcsok módosítása, Megszűnik a 0 %-os adómérték, Kedvezményes adókulcs, Építési telek utáni adózás .

Apró OnlineVásártér - Telek

Apró OnlineVásártér - Telek

Apróhirdetések, ingatlan, állás, használt autó motor Ingyenesen, korlátlan mennyiségben adhatnak fel hirdetéseket, 10 darab kép feltöltésével hirdetésenként. Kategóri ák: Antik árú, Régiség, Művészet,Autó, motor, jármű, Autó, motor, jármű alkatrészek,Állat,Állás, oktatás, Baba és Mama,Bútor, lakberendezés,Cserebere, Építőanyag,Fil mek, DVD, zene, Fotó, videó kamera, optika, Gépek, szerszámok, eszközök, Gyűjtemény, ritkaság, Hangszer,Háztartási eszköz, Ingatlan,Ingyen elvihető, Ismerős, barát, társ, Játék,Kert, Konzol, videó játék, Könyv, folyóirat, Mobiltelefon, Műszaki cikk Tv Videó, Óra, ékszer,Ruházat, Sport, sporteszköz, szabadidő,Számítástechnika, Szépség, egészség, gyógyászat, Szolgáltatás, Utazás, nyaralás, Vegyes apróhirdetés kategóriákban adhatnak fel hirdetést.

Apróhirdetés Ingyen - eladó építési telek

Apróhirdetés Ingyen - eladó építési telek

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés. Apróhirdetés Ingyen hu

Bács - Kiskun Megyei Földhivatal

Bács - Kiskun Megyei Földhivatal

Állami alapfeladatként ellátandó alaptevékenysége, rendeltetése: A hivatal az illetékességi területén belül ellátja a földügyi szakigazgatási tevékenység körébe tartozó, külön jogszabályban meghatározott hatósági és egyéb állami feladatokat. Ezen belül: a földtulajdon, a földhasználat, a földvédelem, az ingatlannyilvántartás, földértékelés és földminősítés, a földmérés és térképészet hatósági feladatainak végrehajtása, és a földügyi szakigazgatási feladatok megyei szinten történő összefogása és irányítása, valamint az ezekből fakadó és szorosan kapcsolódó kisegítő és kiegészítő jellegű szolgáltatási feladatok ellátása.

Bakonygyöngye

Bakonygyöngye

Cégünk nagy választékban építési telkeket kínál ezen a csodálatos helyen, a Bakony egyik legmagasabb és legszebb részén. A telkek mérete 828-3975 m2 között mozog, így szinte mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt. Szerezze meg Magának, és szeretteinek azt az élményt, hogy egy ilyen mesés környezetben, nyugalomban, kristálytiszta levegőn üdülhessen, élhessen.

Balaton Immo

Balaton Immo

Reméljük segítségére lehetünk álmai otthonának megtalálásában. Kérdéseivel észrevételeivel forduljon bizalommal hozzánk! Ingatlanközvetítői szerepünk: Az összes ajánlatba kerülő ingatlanról pontos információkat szerzünk be. Pl.: az ingatlan tehermentes-e, milyen a telek beépíthetősége, hogy a tulajdonjog-viszonyok rendezettek e, hogy a tulajdonos, minden helyi és törvényileg előírt adót befizetett. Hogy naprakész ajánlatainkkal segíteni tudjuk az Ön ingatlan vásárlását, illetve ingatlan befektetési ajánlatainkkal sikeresebb legyen az Ön vállalkozása!

Hirdetés
Balkon Ingatlaniroda Veszprém

Balkon Ingatlaniroda Veszprém

A Balkon Ingatlaniroda több éves tapasztalattal a háta mögött foglalkozik ingatlankereskedelemmel. Mivel nem csak ingatlan, hanem ügyvédi iroda is vagyunk, így jóval szélesebb körben tudjuk ajánlani az eladó ingatlanokat. Ha oldalunkra látogat, ott megtalálja a Veszprémi lakások széles választékát, a legkedvezőbb árú felújítandó ingatlantól a legigényesebb kivitelezésű új építésű ingatlanokig. Ezen kívül foglalkozunk még telkek értékesítésével Veszprémben és a Balaton parton.

Baranya Megyei Földhivatal

Baranya Megyei Földhivatal

Az ingatlan-nyilvántartás vezetése, valamint az ingatlan-nyilvántartási ügyek intézése az ingatlanügyi hatóság hatáskörébe tartozik. Ingatlanügyi hatóságként a Kormány a földhivatalt jelölte ki. Az ingatlanügyi hatósági ügyeket első fokon az ingatlan fekvése szerint illetékes körzeti földhivatal, másodfokon, felettes ingatlanügyi hatóságként a megyei földhivatal látja el. Az ingatlan-nyilvántartást a körzeti földhivatalok településenként, azon belül fekvésenként (belterület, külterület, korábban zártkert is) vezetik.

Berinvest

Berinvest

Cégünk 2000 júniusában alakult, a Magyar Ingatlanszövetség tagja, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. A kezdetektől foglalkozunk értékbecsléssel és ingatlanközvetítéssel, de mivel a piaci igények változása állandó, így a mi tevékenységi körünk is folyamatosan bővül. Szakmai hitelünket profi munkatársakkal biztosítjuk. Szolgáltatásaink ügyfélre szabottak, teljes körűek. Információs rendszerünk pontos, naprakész. Szombathely szívében, elegáns kétszintes belvárosi irodánkban egy helyen találja meg ügyvédi-, ingatlan- és hitelirodánkat, ahol az alábbi szolgáltatásainkkal személyesen is állunk rendelkezésére.

BH Magyarország

BH Magyarország

Cégünk, a BH Magyarország Kft. üzleti ügyfelek, ingatlanfejlesztők és befektetők részére nyújt átfogó ingatlanpiaci szolgáltatásokat. Fő profilunk fejlesztési területek, bérbe adott ingatlanok eladása és felkutatása, új építésű ingatlanok értékesítése, valamint kereskedelmi ingatlanok eladása/bérbeadása a fővárosban és országszerte a nagyobb településeken. Szolgáltatásaink körét Ügyfeleink igényeinek figyelembe vételével, a hazai ingatlanpiac sajátosságai szerint alakítottuk ki.

Blue - Ing

Blue - Ing

Szolgáltatásainkkal várjuk Önt: Ingatlanok értékbecslése, Ingatlanok közvetítése, Teljes körű hitelügyintézés, Műemlék értékbecslés, Pénzügyi szaktanácsadás, Lakóházak tervezése, Költségvetés készítése, Építkezések kivitelezése, Üzleti terv készítése, EU pályázatok készítése, és Ügyvédi szolgáltatás. Cégünk három hitelintézettel áll szerződéses kapcsolatban. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállaljuk a sorban állás nélküli gyors és rugalmas ügyintézést. Lakásépítési,vásárlási, korszerűsítési, felújítási hitelek lebonyolítását. Szabad felhasználású és adósságrendező hitelek bonyolítását.

Budai ingatlanok - Telkek

Budai ingatlanok - Telkek

Ingatlanforgalmazás Eladó és kiadó ingatlanok Budán. Cégünk 1997-ben alakult. Szakmai körökben az ingatlanpiac elismert, és sikeres szereplőjeként tartanak bennünket számon szakmai körökben. Elégedett ügyfeleink megbecsülését élvezzük, számos megbízás, sikeres feladatmegoldás van már mögöttünk.

Budapesti ingatlan apró

Budapesti ingatlan apró

Budapesti ingatlan pont: Kiadó és eladó budapesti lakások, ingatlanok nagy választéka. Látogassa meg honlapunkat és keressen választékunkban önnek megfelelő ingatlant. Regisztráció nélkül, ingyenesen helyezheti el hirdetését, melyet rövid időn belül ellenőrzünk, és ha minden feltételnek megfelel, akkor jóváhagyunk.

Candy Group

Candy Group

A Candy Group Kft. 2000 tavaszától foglalkozik ingatlanok forgalmazásával, közvetitéssel, forgalmi értékbecsléssel, ingatlan adás-vétellel kapcsolatos tanácsadással. Utóbbi tevékenységet ingyenesen végezzük. Kötetlen munkaidőben, - egyeztetett időpontban, akár hét végén is , személyesen keressük fel az irodánkat megbízó ügyfeleket, tekintjük meg eladásra kínált ingatlanjaikat, fényképet készítünk azokról, s ott, a helyszínen kötjük meg a megbízásra vonatkozó szerződést, töltjük ki a adatlapot. Így kényelmesen, a megbízó igényeinek megfelelően tudjuk a számára és számunkra is fontos megjegyzéseket, kérdéseket, kívánságokat kezelni.

Tuti menü