Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: CityCartel - Építési [2. oldal]
részletek »

Telek képes leírás: CityCartel - Építési [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 116 db
CityCartel Franchise Hungary

CityCartel Franchise Hungary

Ingatlan értékbecslési szolgáltatásunk keretében szinte bármilyen típusú és nagyságrendű lakó- ipari és mezőgazdasági ingatlan értékbecslését megfelelő referenciákkal és a lehető legrövidebb határidővel elkészítjük .A mai kor igényeinek és a nemzetközi követelményrendszernek maximálisan megfelelő technikai háttér felhasználásával készítjük el értékeléseinket.

Családi Ingatlan Centrum

Családi Ingatlan Centrum

Budapest III. Kerületében, Csillaghegyen található. Foglalkozunk ingatlanokkal a III. kerület és vonzáskörzetében, pl. Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Solymár, Pilisvörösvár, stb. területén is. Ingatlan kínálatunk kiterjed Dunakeszi, Fót, Göd térségére is, valamint Dunaharaszti és környékére. Pesten a IV., V., VI., VII., XIII. XVI kerületekben dolgozunk. Bármely területet is választja, üzletkötőnk jól fogja azt ismerni, azon az adott környéken lakik, teljes körű tájékoztatást fog adni mind árak, mind a környezet tekintetében.

Cselényi Ingatlan Iroda

Cselényi Ingatlan Iroda

A Cselényi Ingatlaniroda koncepciója az elégedett ügyfél: ennek érdekében díjmentes regisztrációt, hitelügyintézést, - építész és jogi szaktanácsadást biztosít, garantáltan tisztességes ügyintézés mellett, szakmailag jól felkészült munkatársaival. A dinamikusan fejlődő Cselényi Ingatlaniroda továbbra is várja érdeklődő ügyfeleit Pécsett, ahol modern technikával kiépített számítógépes nyilvántartással, digitális fényképekkel mutatjuk be ingatlan kínálatunkat. Aligha van olyan ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásunk amit ügyfeleink megelégedésére ne tudnánk teljesíteni.

Das Haus Ingatlanközvetítő és Szolgáltató

Das Haus Ingatlanközvetítő és Szolgáltató

Cégünk 1993-ban alakult, az évek folyamán a Zalaegerszegi és környéki ingatlanpiac meghatározó tényezőjévé váltunk. Alapító tagjai vagyunk több országos ingatlanközvetítői hálózatnak. Kollégáink ingatlanszakmailag megfelelő képesítéssel és gyakorlattal rendelkeznek. Keresünk további munkatársakat, akik kedvet éreznek az ingatlanközvetítéshez, akár másodállásban is. Elsősorban Zalaegerszegi új építésű lakások, használt ingatlanok, lakások, garzonok, tetőtéri lakások, sorházak, házak, családi házak, telkek, lakható nyaralók, hétvégi házak, valamint Zalaegerszeg és vonzáskörzetében lévő ingatlanok közvetítésével, és ingatlanforgalmazással, értékbecsléssel foglalkozunk, de ajánlatainkban ipari, mezőgazdasági, irodai és üzleti ingatlanok is megtalálhatóak.

Diósi Mérnöki Iroda

Diósi Mérnöki Iroda

Engedje meg, hogy ezúton bemutassuk geodéziai szolgáltató társaságunkat, a Diósi Mérnöki Iroda Kft.-t, mely 2007-ben alakult a korábban több társas- illetve egyéni vállalkozás keretén belül végzett tevékenységeink hatékonyabb, gyorsabb ellátása végett. Célunk, hogy megbízható, pontos, színvonalas és gyors szolgáltatást nyújtsunk a földmérés szakterületén a rendelkezésünkre álló eszközök és tudásunk teljes kiaknázásával. Ha munkája során földmérő segítségére szorul, forduljon hozzánk bizalommal!

Dorádó Ingatlaniroda

Dorádó Ingatlaniroda

Magas színvonalon, mintegy 8 éves szakmai tapasztalattal állunk az Önök rendelkezésére országhatáron belül és kívüli eladó és kiadó ingatlanok közvetítésében. Ügyfeleink igényeinek legteljesebb kiszolgálásával, tanácsadással, szerződéskötéssel, az ingatlan szakszerű és diszkrét bemutatásával, értékbecsléssel és szerződéskötéssel állunk a tisztelt partnereink rendelkezésére.

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja

Új és használt lakó- ipari- kereskedelmi ingatlanok közvetítése, bérbeadása, ingatlan befektetési lehetőségek elsősorban Budapesten és környékén. Egyszerűen, gyorsan használható fényképes ingatlan adatbázis befektetőknek, magánszemélyeknek, folyamatosan bővülő kínálattal. Ingatlan értékesítéshez, kereséshez on-line regisztráció. Adás-vételhez kapcsolódó jogi ügyintézés.

Duna House

Duna House

A cégcsoport vállalatai több tízezer ügyféllel állnak folyamatos kapcsolatban, a franchise-rendszer országossá fejlődésével a piaci tranzakciók egyre nagyobb száma a Duna House-on keresztül zajlik le. A Duna House Holding folyamatosan és rugalmasan reagál a piaci igények változására, így mára gyakorlatilag az ingatlanhoz kapcsolódó minden területen gyors, hatékony és eredményes megoldásokat kínál, mely egyedülállónak számít a piacon. A cégcsoport fő szolgáltatási területei a következők: ingatlanközvetítés,franchise-megoldások, projekt értékesítési és marketing-tevékenység, ingyenes és bank semleges hitelközvetítés és ügyintézés, független és díjmentes pénzügyi tanácsadói és biztosítási szolgáltatás, ingatlankezelés és befektetés.

Édes Otthon Ingatlan Központ

Édes Otthon Ingatlan Központ

Az Édes Otthon Ingatlan Központ munkatársaiként arra törekszünk, hogy Ön személyre szabott ajánlatokat és tanácsokat kapjon ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, üzemeltetésével, ingatlana piaci értékével, hitel-ügyintézéssel és befektetésekkel kapcsolatban. Célunk az igényes és megbízható közvetítői munka, ügyfeleink idejének és pénzének megkímélése.

Hirdetés
Eladó és kiadó telek

Eladó és kiadó telek

Ingatlan hirdetés feladás a honlapon. Ingatlan apróhirdetések eladó, vagy kiadó telek, vagy egyéb ingatlan témában. Az ingyenes ingatlanhirdetés feladás mellett lehetőség van az apróhirdetés kiemelésére is. Adja fel Ön is hirdetését Magyarország dinamikusan fejlődő új ingatlanhirdető oldalán, mely több, mint 200 kategóriával várja látogatóit. Az oldalunkon feladott hirdetések automatikusan megjelennek térképen is, ezzel is elősegítve, hogy látogatóink könnyedén megtalálják ingatlanát. Hirdetése mellé töltsön fel képeket, illetve csatoljon videót, ezzel is népszerűsítve a kínált ingatlant.

Eladó ház, lakás Budaörs

Eladó ház, lakás Budaörs

Az Ibred ingatlan 1992-óta kizárólag zöldövezeti ingatlanok értékesítésével foglalkozik a budai hegyvidéki kerületekben, Budaörsön és Zuglóban. Az irodáinkban dolgozó értékbecslő, ingatlanközvetítő végzettséggel rendelkező munkatársaink több éves helyi tapasztalattal rendelkeznek. Irodáinkban nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésekre, a folyamatosan változó ingatlanpiachoz igazodó értékesítési stratégiák aktualizálásra, naprakész, ingatlanokkal kapcsolatos jogszabályok ismeretére. Irodánk saját fejlesztésű adatbáziskezelő szoftverrel rendelkezik, több ezres tételszámú ingatlan állománnyal.

Eladó ingatlan - Veszprém

Eladó ingatlan - Veszprém

Veszprém megyei eladó ingatlant, házat keres? Az oldalon biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb lakóingatlant! Fényképes eladó veszprémi ingatlan hirdetését ingyen feladhatja! A hirdetését 20 hónapig megőrzi rendszerünk, így Önnek csak a vevőkkel kell foglalkoznia!

Eladó telek - ingatlanrobot.hu

Eladó telek - ingatlanrobot.hu

Eladó Telkek! Országos hirdető portál, 50ezer apróhirdetéssel. Ingatlan hirdetések ingyenes feladása. A telkek pontos helyét térképes megjelenítéssel mutatjuk érdeklődőinknek. A telekhirdetések feladására lehetőség nyílik a nyomtatott sajtó legnagyobb példányszámú lapjaiban és teletexten is weboldalunk segítségével.

Élvit - Telek

Élvit - Telek

Az élvit 2002-ben alapított, kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában lévő ingatlan- és hitelközvetítő vállalkozás. Célkitűzésünk az etikus és eredményes, európai színvonalú, azonban a hazai viszonyokhoz igazított ingatlanközvetítés módszereinek kidolgozása és alkalmazása. Az élvit módszer kombinálja a legújabb internetes lehetőségeket a személyes tanácsadással. Az élvit sikerének titka a korrekt, magas szakmai színvonalú munka és a hiteles tájékoztatás.

Engels & Völkers

Engels & Völkers

Kereskedelmi ingatlanokat, lakóingatlanokat, hajókat hirdetünk meg. Ingatlant kíván eladni és tudni szeretné, mennyit ér? Tapasztalt ingatlanügynökeink megállapítják ingatlana aktuális piaci értékét, és felbecsülik annak eladhatóságát. Akár bérelni vagy bérbe adni, eladni vagy vásárolni, befektetni vagy fejleszteni szeretne, legyen szó telekvásárlásról vagy kulcsrakész projektről, felújításról vagy új építésű ingatlanról, apartmanról, lakóházról vagy nyaralóról - portfoliónk kiterjedt és magas színvonalú.

Építési telek Debrecenben

Építési telek Debrecenben

Debrecen ingatlanirodánk építési telek kínálatát folyamatosan bővítjük, ellenőrizzük és frissítjük. Az építési telkeket kizárólag személyes adatrögzítéssel és helyszíni fotók készítésével vesszük fel kínálatunkba, így a lehető legteljesebb képet adjuk az érdeklődőknek az építési telekről. A minőségi ingatlanközvetítésre helyezzük a hangsúlyt. Mind az építési telek vásárlók, mind az építési telek eladók számára igyekszünk olyan ingatlanközvetítést nyújtani, ami mentes a csapdáktól, felesleges idő- és pénzpazarlástól.

Építési telek vásárlási tippek

Építési telek vásárlási tippek

Telekválasztási tanácsadó, milyen az ideális telek, avagy miért is nehéz igazán jó telket találni. Építési telek választási útmutató, hogyan keressünk meg álmaink házának helyét. telek választási buktatók, amiket mindenképp érdemes alaposan végig gondolni. Miben lehet és miben nem igazán érdemes kompromisszumot kötni telek vásárláskor.

Tuti menü