Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Expressz.hu - Geoprofi [3. oldal]
részletek »

Telek képes leírás: Expressz.hu - Geoprofi [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 116 db
Expressz.hu - Telek

Expressz.hu - Telek

Telkeket, ingatlanokat hirdethet oldalunkon és kereshet fényképes hirdetések közül az Ön kedvére, sokféle keresés alapján szűrheti a hirdetéseket, melyek az az Ön érdeklődési körébe tartozik. Több kategóriában egyszerűen keresheti meg területileg az Önt érdeklő ingatlant vagy telket.

Fejér Megyei Földhivatal

Fejér Megyei Földhivatal

Fejér Megyei Földhivatal nyitva tartása. A megyei földhivatalhoz tartozó körzeti földhivatalok. Földrészlet statisztika fekvésenként. Földrészlet statisztika művelési áganként. Térkép ellátottsága, település, belterület, külterület, különleges külterület, átnézeti térkép, alapján információk közlése.

Felsőpakonyi Lakópark

Felsőpakonyi Lakópark

Igényes kivitelezés, megbízható minőség. Az utóbbi években épült házak képeit megtekintheti a Referenciák oldalon. Kiemelkedő ár-érték arány. Minden ingatlannál kizárólag a hasznos (nettó) alapterületet tüntetjük fel, hiszen ez a valóban lakható része a lakásnak. Nem számoljuk az alapterületbe sem a falakat, sem a teraszt! Kulcsrakész állapot. Nem kell a befejezéssel, annak megszervezésével bajlódnia. Ön kiválasztja az ízlésének megfelelő falszínt valamint burkolatot és költözhető otthont kap.

Felsőrét lakópark

Felsőrét lakópark

Cégünk a Benefit NT Kft. a nagytarcsai lakópark fejlesztésre lett létrehozva. Családi és sorházas övezetű kialakítású területet hozunk létre a helyi Önkormányzati fejlesztésekkel összhangban. A fejlesztendő területen több mint 100 építési telek fekszik. A terület adottságai rendkívül kedvezőek a kiköltözők és csendre és nyugalomra vágyók és a gyermekes családok számára és ideális környezetet biztosít, emellett rendkívül jó közlekedési adottságokkal is rendelkezik.

Fixpont Ingatlan Iroda

Fixpont Ingatlan Iroda

Irodánk ingatlanok széles skáláját kínálja elsősorban a Dunakanyar térségében - Göd, Dunakeszi, Sződliget és Vác - valamint az ország egész területén. Kínálatunkban - nem csak lakások és telkek, hanem egyedi igényeknek megfelelően vállalkozási, kereskedelmi és ipari tevékenység folytatására alkalmas ingatlanok is megtalálhatók. Korrekt ügyintézéssel, vevő részére ingyenes címkiadással, valamint igény esetén ügyvédi háttérrel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére, akár hétvégi nyitva tartással és ügyintézéssel is.

Föld - Könyv

Föld - Könyv

Cégünk 1998-ban alakult meg, elégedett és állandó ügyfeleink száma évről-évre növekszik. Szakembereink felsőfokú földmérői és építőmérnöki végzettséggel, ingatlanrendezői jogosultsággal illetve felelős műszaki vezetői minősítéssel rendelkeznek, hosszú évek gyakorlatának köszönhetően jelentős földmérési-, mérnökgeodéziai tapasztalatokra szert téve. Az ipari geodéziától kezdve az ingatlanrendezésig a földmérés számos szakágával foglalkozunk. Célunk a gyors, hatékony, magas színvonalú munkavégzés, amelyet a modern geodéziai eszközparkunk, számítástechnikai felszereltségünk illetve a méréstől a szerkesztésig tartó egységes zárt láncú digitális technológiánk alkalmazása biztosít.

Földmérés - WGS2000 Bt.

Földmérés - WGS2000 Bt.

Homajovszki László földmérő mérnök vagyok. Vállalom helyszínrajzok, vázlatrajzok elkészítését, épületfeltüntetést, ingatlan-nyilvántartási átvezetéseket, amely magában foglalja a helyszíni felmérést, a munkarészek elkészítését és leadását az illetékes Földhivatalnál. Vállalom továbbá földhasználattal, közmű elhelyezéssel kapcsolatos szolgalmi jogi vázrajzok elkészítését és leadását az illetékes Földhivatalnál. Tekintse meg referenciáimat weboldalamon, és hívjon bizalommal! Földmérést Budapest és Székesfehérvár mellett országosan is vállalok.

Földmérés, geodézia, Bácsi Mérnökiroda

Földmérés, geodézia, Bácsi Mérnökiroda

Földmérés, geodézia: telekhatár kitűzés, változási vázrajz készítés (telekmegosztás, egyesítés, határrendezés, épületfeltüntetés, szolgalmi jog bejegyzés, vezetékjog bejegyzés), telekalakítás lebonyolítása, különböző geodéziai felmérések, kitűzések, szakértői feladatok teljesítése, földmérő mérnöki feladatok ellátása.

Földmérés, telekalakítás

Földmérés, telekalakítás

Ingatlan nyilvántartást érintő feladatokat (épület bontás, feltüntetés, telek megosztás, rendezés, szabályozás, utca nyitás, házhely osztás, mezőgazdasági- , ipari területek kitűzése stb.) minden korlátozás nélkül végzünk. Az igényeknek megfelelően -akár a szükséges ügyintézést is átvállalva- ügyfeleinknek teljes szolgáltatást biztosítunk.

Hirdetés
Geo - Tóth Földmérő

Geo - Tóth Földmérő

Mindennemű földmérési munkát vállalunk, az ország egész területén, rövid határidővel. Közműhálózatok geodéziai dokumentálását. Ingatlan-nyilvántartást érintő földmérői feladatokat. Ingatlanrendezés (megosztás, határmódosítás, összevonás), épületfeltüntetési (bontási) vázrajz, szolgalmi jog bejegyzés és telekkitűzés. Terepfelmérés, szintvonalas térkép készítése. Tömegszámítás. Tervezői igények kielégítése. Tervezési és megvalósulási térképek készítése. Digitális térképkészítés. Digitalizálás feldolgozás. Teljes körű építési geodéziai munkák irányítása. Tanácsadás.

Geocarto Földmérő és Szolgáltató

Geocarto Földmérő és Szolgáltató

Feladataink elvégzéséhez a legmodernebb műszer-és számítógépes háttérpark áll rendelkezésünkre. A Geocartó Földmérő és Szolgáltató korlátolt felelősségű társaság 1995-ben alakult meg. Azóta is folyamatosan tapasztalt mérnök és technikus kollégákat tudhatunk sorainkban, akik sokoldalúságukkal és tapasztalatukkal, cégünk hírnevét öregbítve, végzik megbízható és hatékony munkájukat.

Geocentrum Földmérő Iroda

Geocentrum Földmérő Iroda

Irodánk földmérési szolgáltatásaival egyaránt áll magánszemélyek, illetve cégek rendelkezésére. Tevékenységünk alapvetően Budapestre és környékére összpontosul, de a feladat jellegétől, volumenétől függően az egész országban vállalunk munkát.

Geodolit 2005

Geodolit 2005

Földmérés Bárhol Magyarországon rövid határidővel vállaljuk: Változási vázrajzok készítését az alábbi változásokhoz: Épületfeltüntetést, Épülettörlést, Megosztást, Határrendezést,Összevonást, Szolgalmi jogok alapítását, Ingatlanok kitűzését, Közművezetékek bemérését, Domborzatrajz, tervezési térkép készítését Épületbelsők felmérését.

Geoinforg

Geoinforg

Ingatlan-nyilvántartással kapcsolatos mérnöki tevékenységeket végzünk mint a Terület, telekrendezési és földrendezési tevékenység ellátása (kitűzés, telekegyesítés, telekhatárrendezés, megosztás, utcaszabályozás, kisajátítás, telekosztás). Telek használati módjával kapcsolatban (művelési ág változtatás, fekvéshatár változtatás, használati megosztás, épületfeltüntetés, épület megszüntetés, megvalósulási térkép, épület kiemelés) munkáit.

Geomol

Geomol

A Geomol Bt. 1991 novemberében alakult meg családi vállalkozásként. Fő tevékenységi köre a földmérés, majd későbbiekben bővült ingatlan-közvetítés ingatlan-értékbecslés, és kertépítés szolgáltatói feladatokkal. A Geomol Bt. megalakulása óta műszaki létszámban, eszközökben és piaci helyzetben folyamatosan növekedett, erősödött. A Cég munkáinak szerződés szerinti teljesítéséhez a műszaki alkalmasságon kívül rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel, megfelelő gazdasági, és pénzügyi alkalmassággal, valamit alkalmazottjai megfelelő szakmai tudással, és képesítéssel. Az ügyvezető tulajdonos Molnár Szilárd ingatlanrendezői földmérő mérnök, aki GD-T vezető tervezői jogosultsággal rendelkezik, és elnökségi tagja az Országos Geodéziai és Geoinformatikai Minősítő bizottságnak. Rajta kívül még 5 fő alkalmazott van, ebből 2 fő ingatlanrendezői földmérő mérnök, egy fő ingatlanközvetítő, és értékbecslő, egy fő kertész, és egy fő mindenes.

GeoPort - Hungária

GeoPort - Hungária

Cégünk, a GeoPort-Hungária Kft. egy dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalat, mely geodéziai és építőipari műszerek (mérőállomás, optikai teodolit, digitális teodolit, optikai szintező, digitális szintező, forgólézer, vonallézer, lézeres távolságmérő, fémkereső stb.), tartozékok (állvány, szintezőléc, kitűzőrúd, mérőkerék, prizmabot, prizma, jelölőfesték, stb.) forgalmazásával és javításával, valamint műszerek kalibrálásával és kölcsönzésével foglalkozik immáron több mint 6 éve.

Geoprofi Team

Geoprofi Team

Főtevékenységünk: A földmérési és térképészeti szakterület, mint mérnöki tevékenység és szaktanácsadás. Továbbá a pedagógia különböző szakterületén végzett szakszolgáltatás. Szakembereink kellő szakismeretekkel és szakmai jártassággal rendelkeznek ahhoz, hogy Önt, mint megrendelőt, földméréssel és térképészettel kapcsolatos igényeit kellő képen kielégítsük. A földhivatali ügyintézéssel kapcsolatos feladatok végzésében nagy jártassággal bírunk.

Tuti menü