Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Geosoft - Ingatlan [4. oldal]
részletek »

Telek képes leírás: Geosoft - Ingatlan [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 116 db
Geosoft 2000

Geosoft 2000

Cégünk geodéziai földmérési feladatokkal foglalkozik. A vállalkozás 2001 szeptemberében alakult, tulajdonosai belföldi magánszemélyek. Az alakulást követően fő feladataink közé Digitális Állami Földmérési Alaptérképek készítése tartozott. Több település belterületi és különleges külterületi (zártkerti) alaptérképének (DAT) elkészítésében vettünk részt, döntően helyszíni felmérés, kisebb részben irodai zárómunkálatok terén.

Geotrade

Geotrade

A Geotrade Kft 1987-ben magánszemélyek által alapított cég, amely geodéziai eszközök, szoftverek és technológiák forgalmazásával, műszerek, illetve eszközök szervizelésével, kalibrálásával foglakozik. Geodéziai eszközök forgalmazásával elsőként kezdett foglalkozni Magyarországon. Képviseli azóta is a Trimble mérőállomások és GPS-ek gyártóját, valamint az ANEBA spanyol szoftverfejlesztő céget.

Geovektor

Geovektor

Révész Péter vagyok, földmérő mérnök és igazságügyi földmérő szakértő. Vállalkozásom törekvése, hogy magas színvonalon biztosítsa ügyfeleim számára a geodéziai és térinformatikai szakismereteket igénylő feladatok megoldását. Kataszteri jellegű szolgáltatásaimat elsősorban Budapest, Monor, Albertirsa, Cegléd, Csemő, Nagykőrös, Kecskemét és Szolnok illetve ezek környékén fekvő településeken veszik igénybe.

Geszta - Stúdió

Geszta - Stúdió

Cégünk 1995. január 27-én alakult családi vállalkozásként Geoline-95 Bt néven. Az évek során a profil letisztult majd 1998. január 1-től vállalkozásunk a Geszta-Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Bt névvel van jelen a piacon. Tevékenységünk szinte teljesen felöleli a közműfelmérési, földmérési és térképészeti ágazatot. Kiemelt szerepet szánunk az új technológiák alkalmazásának. A távközlési konzorciumok kialakulásakor jelentős szerepet vállaltunk az érintett területek (Rába-Com Rt, KNC Rt) helyi és helyközi távközlési hálózatainak felmérésében.

Gold Diadóra

Gold Diadóra

2000 óta foglalkozunk ingatlanok közvetítésével, adásvételi szerződések készítésével, értékbecsléssel, elsősorban Oroszlány területén és a környező településeken. Azonnali készpénzfizetéssel vásárolunk lakásokat, felújításra szorulót, hátralékost is. Teljes körű földhivatali ügyintézést vállalunk, ügyfeleink részére tulajdoni lapot, térképmásolatot hozunk, átvállaljuk helyettük a sorbaállást. Az OTP Jelzálogbank hivatalos értékbecslőjeként is dolgozunk.

GPM

GPM

A GPM Kft. a társadalomért is felelős gazdasági vállalkozás, döntéseiben, fejlesztési programjaiban szem előtt tartja a nyers profitérdekeken túl az épített környezettel szembeni társadalmi, humánus elvárásokat. A cég tudatában van annak, hogy a megvalósult projectek hosszú távon, több évtizedre meghatározzák az ott élők, dolgozók lakó- és munkakörülményeit. A vállalat számára prioritást élvez, hogy alkotásai - a jelenlegi városiasodó világban - a jövő számára követendő példát nyújtsanak. Éppen ezért a cég tulajdonosai és alkalmazottai egyaránt elkötelezetten és tisztességesen dolgoznak egy élhetőbb környezet megvalósításáért.

Hajdu Ipari Park

Hajdu Ipari Park

A mai erős gazdasági versenyben a kitűnő adottságokkal rendelkező és jól megközelíthető telephely már félsikernek számít. Ebben nyújt segítséget a Kelet-Magyarországon, Téglás mellett elhelyezkedő Hajdu Ipari Park. Földrajzi elhelyezkedése előnyös, autóval és tömegközlekedési eszközökkel (vonat, autóbusz) egyaránt könnyen megközelíthető, valamint ideális, erdős környezetben található. Jelentős földterülettel, ezen belül ipari területnek minősített telkekkel rendelkezünk, melyek bérlésére és megvásárlására is lehetőség van. Ezen kívül különféle szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint közműszolgáltatás, raktározás, iparvágány-használat, internet és telephely őrzés.

HÁZ és LAKÁS Ingatlanközvetítő Iroda

HÁZ és LAKÁS Ingatlanközvetítő Iroda

Irodánk budai és dél - Buda környéki ingatlanok közvetítésével foglalkozik, jogi háttér, illetve hitelintézeti ügyintézés biztosításával. Célunk az ingatlan közvetítésen felül az eladásra illetve vételre kerülő ingatlanokkal kapcsolatosan felmerülő mindenféle kérdés, probléma megoldásának hatékony segítése a vásárlás gondolatától, a lakás berendezéséig.

Hektargeo - Földmérés

Hektargeo - Földmérés

Keszthelyi székhelyen több mint 25 éves szakmai tapasztalattal, földmérési (geodéziai) munkarészek elkészítése Zala, Vas, Veszprém, Somogy és Tolna megyében valamint a Balaton teljes vonzáskörzetében, igény szerint földhivatali ügyintézéssel egybekötve. A terepi felmérés korszerű mérőeszközök, többek közt GNSS (hétköznapi nevén GPS) vevő és merőállomás segítségével történik.

Hirdetés
Hello Home Ingatlan

Hello Home Ingatlan

Ingatlanok: - közvetítése, - keresése megbízásra, - adás-vételének lebonyolítása, - bérletének/albérletének közvetítése, - felértékelése, továbbá: - külföldi ügyfeleink ingatlanszerzési engedélyezésének lebonyolítása, - tanácsadás adó-, illeték-, és lakáshitel ügyekben. Vevőink részére szolgáltatásaink ingyenesek!

Heuréka 22

Heuréka 22

Cégünk vállalja XXII. kerületi ingatlanok értékbecslését. Kerületi családi ház tulajdonosoknak a szóbeli értékbecslési tanácsadás díjmentes. A szóbeli értékbecslés minden megbízónknak díjmentes. Természetesen vevőknek is vállaljuk, akár a nyilvántartásunkban nem szereplő kerületi ingatlanok értékbecslését is, szerény díjazás ellenében. Írásbeli értékbecslést is készítünk, melynek díjazása az ingatlan jellegétől és méretétől függ. Általános szaktanácsadás. Mind kedves vevőinknek, mind kedves eladóinknak díjmentes ingatlan -szaktanácsadással állunk rendelkezésére. építészeti- statikai szakvélemény. Építész-statikusunknál megrendelhető ez a szakvélemény. Ingatlan tulajdonosoknak és vevőknek is lehetőség van ezt a szolgáltatást igénybe venni. Szakemberünk felméri az épület műszaki, statikai állapotát, tanácsot ad a célszerű átalakítás lehetőségeire. Amennyiben az átalakítás, felújítás költségeire is kíváncsi, kivitelezőink árajánlatot készítenek kéréseinek megfelelően. A szolgáltatások díjazása egyéni megbeszélés szerint történik.

Homegate.hu - Országos ingatlan adatbázis

Homegate.hu - Országos ingatlan adatbázis

Szeretné eladni telkét? Esetleg telket szeretne vásárolni? Látogasson el a www.homegate.hu oldalra, ahol hirdetőként INGYENESEN töltheti fel nem csak hirdetését, a telek paramétereit, de - hogy vonzóbbá tegye hirdetését, akár fotókat is az adott telekről. Telket vásárolna? Gyors, egyszerű, áttekinthető weboldalunk segítségével Ön pár kattintással szűrheti az Ön igényeinek leginkább megfelelő telkeket, ráadásul valamennyi adatlapján látja nem csak a telek főbb paramétereit, de beépített Google map segítségével a pontos elhelyezkedését is!

Hp - Geo

Hp - Geo

Cég profilja földmérésen belül: Többnyire a Dunakanyarban és úgynevezett sajátos célú földmérési munkákat vállalunk: telekalakítás (megosztás, egyesítés, telekhatár-rendezés, belterületbe csatolás), telekhatár-kitűzés, épületalap-kitűzés, épületfeltüntetés, magassági felmérés (szintvonalas helyszínrajz - geodézia), tervezési, megvalósulási térkép, szolgalmi joggal kapcsolatos vázrajz készítése a fő profil. Ezen kívül a cég alvállalkozóként rendszeresen részt vesz nagyobb volumenű munkák geodéziai részének megoldásában pl. autópálya-építés, szénhidrogén-kutatás, környezetvédelem. Fontos rész a földhivatali teljes körű ügyintézés és a szaktanácsadás földmérési, ingatlan-nyilvántartási és önkormányzati kérdéskörökben.

IHB Ingatlan, Hitel Paks

IHB Ingatlan, Hitel Paks

Az Ingatlan, Hitel, Biztosítás szolgáltatások leírásán túl fogalomtár is pontosítja itt ismereteinket. Pl.: Ingatlan Az szja-törvény értelmében ingatlannak minősül a föld és a földdel alkotórészi kapcsolatban álló minden dolog, kivéve a földingatlan tulajdonosváltozása nélkül értékesített lábon álló (betakarítatlan) termést, terményt (például lábon álló fa). Ingatlan jellemzően a termőföld, a telek, az építmény, az épület. A földdel alkotórészi kapcsolatban álló dolognak az tekinthető, ami nem mozdítható el a földtől anélkül, hogy az állaga sérülést ne szenvedne, így ingatlannak minősül pl. nemcsak a családi ház, hanem egy beton alapra épült tartósan összeszerelt faház is...

Info Group

Info Group

Az INFO Csoport magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, elsősorban az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégcsoport. Társaságaink értékesítési és bérbeadási céllal szerveznek lakás- és kereskedelmi (elsősorban iroda- és ipari-) ingatlan fejlesztéseket, melyeket elsősorban saját beruházásban valósítjuk meg saját tulajdonú telkeken. Emellett eseti jelleggel az ingatlantulajdonossal kötött megállapodás alapján idegen ingatlanokra is szervezünk építkezést. Ügyfeleink és partnereink között találhatóak magánszemélyek, hazai hátterű kis- és középvállalatok, multinacionális nagyvállalatok, pénzintézetek, államigazgatási szervek és önkormányzatok is.

Ingatlan adó

Ingatlan adó

Ingatlan átruházás adózása Ingatlan átruházása esetén személyi jövedelmadó fizetendő, amennyiben az értékesítő magánszemély. A fentiek irányadók az ingatlanra vonatkozó vagyoni értékű jog alapítása, átruházása esetén is. Ingatlan, vagyoni értékű jog értékesítéséből származó bevétel minden olyan bevétel, amelyet a magánszemély az átruházásra tekintettel megkap. A bevételnek nem része a kapott ellenértékből az egyéb jövedelemnek minősülő, az ingatlannak, a vagyoni értékű jognak a szerződéskötés időpontjában ismert szokásos piaci értékét meghaladó összeg. Ilyennek minősül különösen az eladási ár, a cserében kapott dolognak a jövedelemszerzés időpontjára megállapított szokásos piaci értéke, valamint az ingatlan, a vagyoni értékű jog gazdasági társaság vagy más cég részére nem pénzbeli hozzájárulásként (nem pénzbeli betétként) történő szolgáltatása esetén a vagyontárgynak a társasági szerződésben, más hasonló okiratban meghatározott értéke.

Ingatlan eladó - Családi ház, apartman - Zalakaros

Ingatlan eladó - Családi ház, apartman - Zalakaros

Egy kirándulás vagy egy nyaralás során beleszeretett városunkba? Szeretne több időt tölteni Zalakaroson? Vásároljon ingatlant, családi házat, lakást és máris részese lehet a természet csodájának, Zalakarosnak! Válogasson a www.zalakaros.info.hu/ingatlan oldalon vagy keresse fel a Hollus Invest Kft weboldalát!

Tuti menü