Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ingatlan - Lakás [5. oldal]
részletek »

Telek képes leírás: Ingatlan - Lakás [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 116 db
Ingatlan hirdetés

Ingatlan hirdetés

Országos ingatlan hirdető portál különböző ingatlan kategóriákkal, így a kisebb értékű lakások, családi házak és nagyobb értékű ingatlanok egyaránt megtalálhatóak az adatbázisban. A hirdetések többsége képpel és részletes leírással van ellátva. A portál magazin részében pedig az ingatlanpiaccal kapcsolatos hírek, cikkek olvashatóak, például: ingatlan befektetés, lakáshitel, építőipar és még sok-sok téma.

Ingatlan Magánszemélytől

Ingatlan Magánszemélytől

Az Ingatlan Magánszemélytől ingyenes ingatlanhirdetési adatbázisban közvetítői jutalék nélkül hirdetheti eladó, kiadó telkét, mezőgazdasági földterületét. Az ingatlanhirdetésekhez fotókat is feltölthet. A képes ingatlanhirdetések sokkal nézettebbek, jobban felkeltik a telek iránt érdeklődők figyelmét. Hirdesse Ön is ingatlanát országos képes ingatlan adatbázisunkban.

Ingatlanextra.hu

Ingatlanextra.hu

Az Ingatlanextra, ingatlanértékesítési portál is egy egyedi fejlesztésű ingatlan-apróhirdetési felület, mely kifejezetten azon tudatos tulajdonosoknak készült, kik az ingatlanokat önmaguk kívánják értékesíteni, közvetítők bevonása nélkül, egy ablakos rendszerben, tervezhető kiadásokkal, rejtett költségek nélkül.

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Eladó ingatlanok! Ingatlan hirdetés feladás INGYEN - Ingatlan eladás | Lakó ingatlanok | Mezőgazdasági földek | Fejlesztési területek | Üzleti ingatlanok | Albérlet Válogatott ingatlanok!! Egy településen belül legfeljebb egy Ingatlaniroda és ingatlan tulajdonosok hirdethetnek. Az adatbázisban így nem szerepel ugyanazon ingatlan 2-3 vagy több ingatlaniroda kínálataként.

Ingyen Bazár - Eladó telek hirdetések országosan

Ingyen Bazár - Eladó telek hirdetések országosan

Ingyen Bazár - ingyenes telek hirdetés feladás. Eladó építési, mezőgazdasági, üdülőövezetei, ipari telek hirdetések országosan. Az Ingyen Bazár apróhirdetési oldalon 360°-os gömbpanorámák segítségével, virtuális túrákon keresztül betekintést nyerhetünk az eladó ingatlanok minden egyes helyiségébe, valamint körbenézhetünk a győri Weltauto autószalonjában, és egy Audi A4 belsejében is. Ezen kívül magánszemélyek és cégek is egyaránt korlátlan számban, ingyen adhatnak fel apróhirdetéseket az oldalon.

Innafram

Innafram

Az Innafram Ingatlanhasznosító Kft. 1999-ben alakult családi vállalkozás. A cég fő tevékenységi köre ingatlanok bérbeadása, adás-vétele, üzemeltetése Budaörsön és környékén. Az Innafram Kft. annyiban tér el más ingatlangazdálkodással foglalkozó társaságtól, hogy saját tulajdonú ingatlanok bérbeadása tekinthető fő profiljának.

Ipari telek

Ipari telek

Ipari ingatlanok közvetítésével foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálható számos kiadó és eladó budapesti raktár, telephely, műhely, üzem, gyár, és más ipari ingatlan. Eladó ipari telkeket külön csoportba jelenítünk meg, amelyek főleg a fővárosban és közvetlen környékén helyezkednek el. Ha nem talál most kínálatunkban megfelelő ingatlant, akkor is érdemes keresnie, mert folyamatban lévő megbízásokról is tájékoztatom (lehet, hogy elsőként), illetve saját portfoliónkon kívül több partnerünk (más ipari ingatlanközvetítők) ajánlatait figyelembe véve, javasolhatok megoldást az Önök számára. Elsősorban 250 m2-nél nagyobb ipari ingatlanokkal dolgozunk.

ITES Ingatlaniroda

ITES Ingatlaniroda

Amennyiben Eger és annak vonzáskörzetében keres eladó (építési) telket vagy ha éppen eladni szeretne, akkor a legmegfelelőbb partner Irodánk lehet. Az ITES Ügyvédi Iroda keretein belül ön igénybe veheti kiváló szolgáltatásunkat, amelynek eredményeként gyorsan és gördülékenyen gazdát cserélhet a kérdéses telek vagy ingatlan. Szamos egyéb szolgáltatásunk közül választhat, amelyek kapcsolódnak az ingatlan ügyletekhez. Ezért látogasson el honlapunkra vagy jöjjön be belvárosi irodánkba, amely Egerben a Törvényház utca 13.-ban található

Kiadó, eladó lakások, ingatlanok - NICOSE Properties

Kiadó, eladó lakások, ingatlanok - NICOSE Properties

Kiadó, eladó lakást keres vagy szeretné eladni lakását? A NICOSE Properties széles választékkal és tanácsadással segít Neked, hogy megtaláld álmaid otthonát! Látogass el oldalunkra, ahol kedvedre válogathatsz az eladó és kiadó lakások között. A nicose com a hirdetőknek reklámfelülettel és többnyelvűséggel segít értékesíteni ingatlanjukat, házukat, lakásukat.

Hirdetés
Király Ingatlanügynökség és Hiteliroda

Király Ingatlanügynökség és Hiteliroda

A Király Ingatlanügynökség az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások széles palettáját kínálja ügyfelei részére, közel 10 éve. Elsősorban Nagykanizsa és környéke, Zalakaros, Gyékényes, illetve a Balaton déli partja a szolgáltatási területünk. HITELÜGYINTÉZÉS HELYBEN IRODÁNKBAN! Nyugat-európai színvonalú szolgáltatások, kedvező közvetítési feltételek! Kizárólagosságot nem kérünk! Vevők részére nincs közvetítői díj!

Kiss Jaksa Ingatlan Iroda

Kiss Jaksa Ingatlan Iroda

Balaton-parti ingatlanok! Oldalunkon a Balaton és vonzáskörzetében elhelyezkedő általunk értékesítendő ingatlanok kínálata látható. Az iroda a tradicionális közvetítés mellett oktatásszervezési szolgáltatást is végez, elsősorban a Dunántúlon.

KKM 2004

KKM 2004

Az ingatlan-piacon lezajló adás-vételek során megalapozott, jól átgondolt döntéseket kell hozni, hiszen megtakarított vagyonunkat, jövőbeli egzisztenciánkat kockáztatjuk az üzletkötések során. Cégünk fiatal, agilis, folyamatos képzésben résztvevő kollektívája minden lehetséges segítséget megad Önöknek megálmodott otthonuk - új építésű és használt lakás, családi ház - felkutatásában, vagy akár megtervezésében, felépítésében.

Komárom Esztergom Megyei Földhivatal

Komárom Esztergom Megyei Földhivatal

Komárom-Esztergom Megyei Földhivatal Az ügyintézés első fokon (tulajdoni lap, térképmásolat kiváltása, iratbeadás, iratbetekintés.) nem itt, hanem a településen illetékes körzeti földhivatalban történik!

Korona 91

Korona 91

Eladás/bérbeadás. Az ingatlan felvételéhez szükséges dokumentumok:-Tulajdoni lap , vagy a vételt igazoló dokumentáció/szerződés eredeti vagy hiteles másolata, mely kizárólag betekintés miatt szükséges. Alaprajz (méretezett/méretarányos, nem gond ha kézzel készült). Személyi azonosító okirat. Társtulajdonosi megbízás. Társirodákkal együttműködve dolgozunk, növelve az eladás esélyét.

Korrekt Max Immo

Korrekt Max Immo

Eladó hotlek, szórakoztató központ projektek, eladó irodaház projektek (FOR SALE HOTELS) hotel befektetések (HOTEL INVESTMENT), shopping centerek. Nagy választék! KIVÁLÓ MEGTÉRÜLÉS,Hotelt keres akkor minket hívjon! Budapesti és Vidéki hotelek nagy választéka! Minden eladó hotel kínálatunk nincsen fent a weblapunkon, ezért kérem hívjon bizalommal. Ezen kívül budai új és használt lakások, házak, telkek, villák, kastélyok, ipartelepek értékesítésével is foglalkozunk.

Lak - Invest

Lak - Invest

Cégünk legújabb és leggyorsabban bővülő tevékenységi köre a családi és sorházak építése. A sablonmegoldások, tucatházak helyett a személyre szabott kivitelezés hívei vagyunk, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel kifejezetten telekkel és kerttel rendelkező épületeket építünk, lakásokat jelenleg nem.

Lakás Center

Lakás Center

Lakás Center Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Bt. Ingatlan adás-vétel-csere, értékbecslés, földhivatali és hitelügyintézés, jogi tanácsadás Korrekt ügyvitel a teljesség igényével! Cégünk korrekt, kitartó munkájával és jól képzett szakembereivel több, mint egy évtizede áll a megbízók rendelkezésére. Elsősorban használt ingatlanok értékesítésével foglalkozunk Budapest egész területén, valamint annak 50 km-es körzetében.

Tuti menü