Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Leica - Prizma [6. oldal]
részletek »

Telek képes leírás: Leica - Prizma [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 116 db
Leica Geosystems Hungary

Leica Geosystems Hungary

A világ felméréséhez nyújtott közel 200 éves úttörő megoldásaival a Leica Geosystems elnyerte a térbeli adatok gyűjtésén, elemzésén, megjelenítésén dolgozó szakemberek bizalmát. A Leica Geosystems legfontosabb ismertetőjegye a térbeli adatok pontos mérését, gyors modellezését, könnyű elemzését és megjelenítését biztosító eszközök széles kínálata. Termékeink és szolgáltatásaink iránti bizalom alapja a megbízhatóság, az eszközök által biztosított érték, valamint a kiemelkedő ügyféltámogatás. Ennek köszönhetően a svájci Heerbrugg-i székhelyű Leica Geosystems mára globális vállalatként a világ több mint 120 országában szolgálja ki sikeresen ügyfelei igényeit.

Lipcsey Ingatlaniroda

Lipcsey Ingatlaniroda

Ingatlanok értékesítése. Ingatlanügynökségi és marketing feladatok ellátása az ingatlan tulajdonosa, építtetője vagy befektető képviseletében. A projektek teljes körű lebonyolítása a piackutatástól a marketingtervezésen át a vevőkkel vagy bérlőkkel kötendő szerződések elkészítéséig. Ingatlanok felkutatása. Megfelelő ingatlan felkutatása és a bérlet vagy vásárlás legkedvezőbb feltételeinek meghatározása, a beköltözés lebonyolításáig.

Living Home Ingatlan

Living Home Ingatlan

Szolgáltatásaink: új és használt lakóingatlanok, telkek, ipari és kereskedelmi ingatlanok értékesítése, bérbeadása, kívánságra ügyvédi háttérrel, valamint teljes körű, bankfüggetlen, személyre szabott, teljesen díjmentes hitelügyintézés a szükséges kapcsolati tőkével. Keressen bennünket bizalommal, munkatársaink az eladó kérésre díjmentesen házhoz jönnek, ill. a vevőknek díjmentesen mutatják be az ingatlanokat. 14 értékesítő segítségével tevékenységi területünkről több mint 1300 ingatlant kínálunk: Budapest I., II., III., XI., XII. kerület, valamint a 10-es és 11-es út menti vonzáskörzet - Ürömtől Pilisvörösváron át Pilisjászfaluig, ill. Budakalásztól Szentendrén át Dunabogdányig.

M35 Business Park, Hajdúböszörmény

M35 Business Park, Hajdúböszörmény

Az önkormányzati tulajdonú, hajdúböszörményi M35 Business Park 50 új munkahely fölött térítésmentes ipari ingatlant kínál kedves ügyfeleinek. 50 új munkahely létrehozása esetén a beruházáshoz az önkormányzat alpolgármestert jelöl ki, aki személyes kapcsolatai révén támogatja a beruházás engedélyezési szakaszát, továbbá az új üzem operációját is. Hajdúböszörmény 20 km-es vonzáskörzetében 25 ezer munkanélküli él, ebből közel 9000 a szakképzettek száma. A magas munkanélküliségre tekintettel komoly munkahelyteremtő támogatások érhetők el.

Navicom Plusz

Navicom Plusz

Szolgáltatásaink. Topcon terepi,- és irodai szoftverek, firmware-ek szoftverkövetése, telepítése, karbantartása. GNSS beszerzés esetén teljeskörű GSM/GPRS SIM kártya ügyintézés Lízingelési,- finanszírozási és műszer biztosítási tanácsadás. Bemutatók, tanfolyamok, oktatások lebonyolítása, oktatási intézményeknek szakmai gyakorlatok tartása. Díjmentes telefonos terméktámogatás, hétvégén is.

Nyaraló, ház, telek a Dunakanyarban

Nyaraló, ház, telek a Dunakanyarban

Cégünk klasszikus ingatlanközvetítéssel, ingatlanok bérbeadásával, értékbecsléssel, nagy értékű ingatlanok menedzselésével, gazdasági és ingatlanügyletek teljes körű jogi lebonyolításával, valamint hitel- és biztosítási tanácsadással foglalkozik. Az értékesítésre kiajánlott ingatlanok területileg Budapest és környékét érintik. Nagyobb a kínálatunk budai és belvárosi kerületekben, valamint a kedvelt üdülőhelyeken - a Dunakanyarban Göd-től Zebegényig, az Ipoly-völgyében és a Balaton északi, déli részén. Választékunk bővítése érdekében több száz szervező és partnerirodával van szerződésünk. Vállaljuk magánszemélyek, társaságok részére egyedi ingatlanok, ingatlan portfoliók, egyéb eszközök pontos és független értékbecslését, marketing, könyvviteli, banki, vagy egyéb célokra. Ezen kívül hitel- és biztosítás tanácsadással, közvetítéssel is foglalkozunk.

Olcsó Budapest XVII. kerületi lakás, ház, telek!

Olcsó Budapest XVII. kerületi lakás, ház, telek!

Amennyiben kiadná, vagy eladná házát, lakását, telkét, abban az esetben is bátran forduljon az SP Ingatlanhoz, hirdesse meg ingatlanját! Nem kell többé az újságokat bújnia eladó vagy kiadó lakást, házat keresve. Nincs több telefonálgatás, bizonytalanság! Eladó és kiadó Budapest XVII. kerületi lakások, házak, telkek az SP Ingatlannál! Menjen biztosra!

Open House

Open House

Cégünk, az Openhouse Ingatlanközvetítő Franchise hálózat négy év alatt az ország egyik legjelentősebb ingatlan- és hitelpiaci szereplőjévé vált. Mindezt professzionális szolgáltatás-szervezéssel és a megfontolt terjeszkedési politikával értük el. Szolgáltató cégként világosan látjuk, hogy működésünk sikere azon múlik, mennyire tudjuk feltárni vásárlóink és eladóink sokszínű igényeit és ezt összhangba hozni a valósággal. Az Openhouse sikerének fontos összetevője a folyamatos innováció. Az olyan új megoldások, mint az Open House nyílt napok, ingatlanbörzéink, home staging ingatlanértékesítési technikák, illetve vállalatirányítási rendszerünk számottevő versenyelőnyt biztosít cégünk minden egysége számára.

Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép több nézettel is rendelkezik ilyen például a zöld övezet, megnézhetjük hogy városunk mely részein van több park, füves terület. A legújabb nézet a bűnözési térkép.

Hirdetés
Önkormányzati telkek

Önkormányzati telkek

Az alábbi megyékben kereshet az oldalon. Megyék szerint önkormányzati telkeket kereshet. A weboldalon Bács-Kiskun megye,Baranya megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye,Heves megye,Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Somogy megye,Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Vas megye,Zala megye, telkeit és ingatlanait tekinthetik meg.

Pannon - tér Ingatlanforgalmazó

Pannon - tér Ingatlanforgalmazó

Irodánk kínálatából képzett tanácsadóink segítségével választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelőt, garzon lakástól a luxusingatlanig.. A kiválasztott ingatlanról részletes, fényképes prezentációt készítünk irodánkban, így elkerülhetik az apró hirdetéses ingatlanmegtekintések kínos pillanatait. A kiválasztott ingatlant tanácsadónk mutatja be Önnek. Ez által vevőinknek és eladóinknak egyaránt sok időt és költséget takarítunk meg.

Pannon Geodézia

Pannon Geodézia

A Pannon Geodézia Földmérési és Térképészeti Korlátolt Felelősségű Társaság 1995. december 6-án alakult Veszprémben. A cégünk alapítói belföldi magánszemélyek, akik egyben alkalmazottai is a társaságnak, s korábban is együtt dolgoztak egy állami vállalatnál. A főállású alkalmazottak száma jelenleg 35 fő, ebből 14 fő egyben tulajdonos is. Szakembereink átlagos gyakorlati ideje meghaladja a 20 évet, részt vettek számos település földmérési alaptérképének elkészítésében, városok közmű nyilván-tartásainak létrehozásában, városrészek, ipari üzemek építésének geodéziai irányításában, sajátos célú földmérési munkák elvégzésében. Gyakorlatot szereztek digitális technológiával készült földmérési, tervezési alaptérképek és közműnyilvántartások készítésében is.

Pannon Ingatlan | Eladó telkek Veszprémben és környékén

Pannon Ingatlan | Eladó telkek Veszprémben és környékén

Ingatlanügyeinek megoldásában partnerei vagyunk. 2009 óta állunk az Ön szolgálatában, több éves ingatlanszakmai és pénzügyi tapasztalattal, valamint megbízható és magas színvonalú jogi háttérrel. Eladóknak: Ha szeretné elkerülni, hogy sok felesleges telefonhívást folytasson le és hogy a vasárnapi ebédnél érkezzenek a ?hétvégi nézelődők?, akkor Önnek mi vagyunk a legjobb megoldás! Elvégezzük Ön helyett a ?piszkos munkát? és alaposan előszűrjük kit engedünk be otthonába. Csak előszűrt, megfelelő anyagi háttérrel rendelkező ügyfeleket viszünk ki az ingatlanokhoz. Minden esetben informálódunk milyen forrásból kívánnak vásárolni érdeklődőink. Vevőknek: Amennyiben időhiány miatt szeretné a felesleges ?köröktől? megkímélni magát, okos döntés, ha ellátogat irodánkba, ahol barátságos, családias légkörben szakmai segítségünkkel tudja kiválasztani portfóliónkból az Önnek leginkább megfelelő ingatlant. Ha saját tőkéje nem elegendő a vásárláshoz, pillanatok alatt megoldjuk Önnek a finanszírozást, természetesen kedvező feltételekkel, forint alapon, akár állami támogatással! Pannon Orient Consulting Kft.

Pintér Ingatlan

Pintér Ingatlan

Egy ingatlan kiválasztásának előkészítéséhez - a megalapozott döntéshez - sok információra van szükség, ezért hoztuk létre ezt a weboldalt. Reméljük, hogy ajánlataink között megtalálja az Ön elképzelésének megfelelő ingatlant! Szeretettel várjuk megtisztelő érdeklődését!

Piramis Ingatlan

Piramis Ingatlan

Piramis Ingatlan Ügynökség a budai családi házak és luxusvillák specialistája, elsők között alakult még 1990-ben és azóta is az egyik piacvezető a budai családi ház kategóriában, de minden ingatlant megtalál oldalunkon a saját felvételek vagy társirodáink ajánlatai között. Nagy adatbankkal szívesen kiszolgáljuk az irodaházakban irodát bérelni szándékozó cégeket is.

PRIMER - ING Ingatlanforgalmazó és Építőipari

PRIMER - ING Ingatlanforgalmazó és Építőipari

Ingatlanforgalmazás. Az ingatlant megtekintjük, a tulajdonossal közösen meghatározzuk az eladási árat. Igény esetén vállaljuk az ingatlan értékbecslésének az elkészítését is. Az ingatlant a jellegéből adódó fórumokon meghirdetjük. Az érdeklődőknek az ingatlant bemutatjuk. Igény esetén hitel biztosításában közreműködünk. Részt veszünk a vevő és az eladó közötti tárgyalásokon. Szükség esetén ügyvéd bevonásával elkészíttetjük az adás-vételi, illetve bérleti szerződést.

Prizma Földmérő Kft Debrecen.

Prizma Földmérő Kft Debrecen.

A Prizma Kft. 1990-ben - közvetlenül a földmérés állami monopóliumának megszűnését követően - , az országban az elsők között megalakult geodéziai tevékenységet folytató magáncég. Szolgáltatásaink telekkel kapcsolatban a megosztás, összevonás, telekalakítás, kitűzés.

Tuti menü