Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Q7 Ingatlaniroda - Zsiráf [7. oldal]
részletek »

Telek képes leírás: Q7 Ingatlaniroda - Zsiráf [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 116 db
Q7 Ingatlaniroda - Győr

Q7 Ingatlaniroda - Győr

Honlapunkon számos győri tégla és panel társasházi lakás, családi ház, iroda és építési telek található. Mindig építészmérnök munkatárs segít Önnek. Adyváros, Kisbácsa, Marcalváros, Nádorváros, Révfalu, Szabadhegy, Győrszentiván. Quality7 Ingatlaniroda - Minőség a 7 minden napján!

R - Group

R - Group

Az agráriumban és ingatlanforgalmazásban eltöltött évek tapasztalatai ösztönöztek bennünket arra, hogy szerzett ismereteink birtokában megalapítsuk társaságunkat. Munkatársaink szakmai elhivatottsága és kiváló tapasztalatai biztosítják társaságunk sikeres működését, ügyfeleink elégedettségét. Elsősorban Komárom-Esztergom, Fejér, Tolna, Bács-Kiskun, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyei külterületi, mezőgazdasági ingatlanok - szántó, gyep, legelő, erdő, bánya, szőlő, gyümölcsös stb. - kereskedelmével foglalkozunk. Áruházak, logisztikai központok, raktárak, üzleti parkok számára alkalmas belterületi iparterületek illetve építési ingatlanok szintén megtalálhatók kínálatunkban.

RE/MAX Sun Ingatlaniroda

RE/MAX Sun Ingatlaniroda

Kiadó lakás, eladó ház vagy építési telek amit keres? Velünk biztosan megtalálja, hiszen irodánk a Dunakeszi ingatlanok specialistája. Ingatlan kínálatunk folyamatosan bővül, melyet honlapunk segítségével Ön is böngészhet. Az egyszerűbb eligazodás érdekében lakossági és kereskedelmi ingatlan kategóriák közül választhat, úgy mint kiadó ház, eladó lakás, fejlesztési terület, ikerház, telek. Kínálatunkban a számtalan Dunakeszi ingatlan mellett környékbeli eladó ingatlanokat is talál.

Speciális Ingatlanok Értékbecslése

Speciális Ingatlanok Értékbecslése

Különleges ingatlanok értékbecslése, egyedi célok, speciális megoldások. Műemlék ingatlanok értékbecslése, mezőgazdasági, ipari ingatlanok értékelése. Megszokottól eltérő tulajdonviszonyú, speciális funkciójú, rendeltetésű, különleges építészeti jellemzőkkel bíró, egyedi piaci / forgalmi képességű, speciális megítélésű vagy a megszokottól eltérő ingatlanhoz kapcsolódó jogokkal rendelkező, barna mezős, szennyezett ingatlanok értékbecslése.

Székelykapu - Székelyház

Székelykapu - Székelyház

1993-ban Bicskén elsőként nyitottunk kaput ügyfeleink számára. Tevékenységünk kiterjed lakások, családi házak, hétvégi házak, építési- és nyaraló telkek, zártkertek, ipari-, kereskedelmi ingatlanok, külterületi termőföldek közvetítésére valamint banki- illetve magán felhasználású értékbecslésre. Szolgáltatásaink eladók részére: Ingyenes a kiszállás nem csak Bicskén hanem a környéken lévő településeken is! Megbízás esetén díjmentes értékbecsléssel megállapítjuk ingatlanának piaci értékét. Digitális fényképeket készítünk az ingatlanról, melyek az Ön beleegyezésével megjelennek az interneten és üzletünk kirakatában. Biztosítjuk ingatlanának megjelenését Bicske város hirdetőjén, illetve havonta megjelenő szaklapban is. Cégünket is folyamatosan hirdetjük, mely hirdetés által az Önök ingatlanára fel tudjuk hívni az érdeklődők figyelmét. Az eladásra szánt ingatlant, nyilvántartásba vétele után, személyesen mutatjuk meg az érdeklődőknek díjmentesen. Minden érdeklődőt regisztrálunk, hogy Ön követni tudja munkánkat és ingatlanának keresettségét. Amennyiben komoly az érdeklődő vételi szándéka, Önt telefonon értesítjük. Eladás esetén ügyintézési díj nélkül kiváltjuk az ingatlan hiteles tulajdoni lap másolatát illetve a térképmásolatát.

Talajmechanikai vizsgálat szakvélemény készítés

Talajmechanikai vizsgálat szakvélemény készítés

Cégünk a Geoszféra Kft fő tevékenysége a talajmechanikai vizsgálatok és szakvélemények készítése. Talajmechanikai vizsgálatok, szakvéleményezés Az általunk készített talajmechanikai szakvélemény tartalmazza a felvonulás, fúrás, mintavétel, laboratóriumi vizsgálat, szerkesztés, feldolgozás, szakvélemény írás és dokumentálás költségeit is. A legkisebb díjtétel elegendő egy átlagos családi ház, vagy egy kisebb csarnok alapozásának megtervezéséhez. /2 db 5 méteres fúrás/. Munkatársaink fontosnak tartják a felhalmozott szaktudás folyamatos fejlesztését, és elkötelezett hívei a fejlődésnek

Telek - és Ingatlanrendező

Telek - és Ingatlanrendező

A földmérési munkák mellett most már ingatlanforgalmazással és értékbecsléssel is foglalkozunk. Szolgáltatások:ingatlan, telek, nyaraló, családi ház, üdülők és ipari hasznosítású épületek és ingatlanok eladásának közvetítése, adás-vételének lebonyolítása, épületek, ingatlanok, földterületek értékbecslése, földmérés (telekegyesítés, telekhatár-rendezés, megosztás, utcaszabályozás, telekosztás, kitűzés), geodéziai térképek készítése,elkészült építkezések (épületek, lakóházak), beruházások (szennyvíz, gáz és egyéb infrastruktúra) megvalósulási rajzának elkészítése, geodéziai bemérése, digitális térképek készítése (helyszínrajz, tervezési térkép, felmérési vázrajz).

Telek adó

Telek adó

Kényes ügyek tanácsadás. Praktikus jogi információk, tippek magánszemélyeknek, fogyasztóknak, vállalkozóknak heti rendszerességgel - ingyenesen. A feliratkozással azonnal letölthetők a korábbi Online Jogtanácsadó tanulmányok is.

Telek értékesítés Vácon

Telek értékesítés Vácon

Eladó telkek és azonnal költözhető ingatlanok Vácon, a Csendesréti Lakókertben! A csend ? Csendesrét egyenlő a nyugalommal. Vác új kertvárosi negyedében a hétköznapjaid is úgy telnek, hogy pihensz és feltöltődsz energiával. Egy rét ? amely közel van a városhoz, de még közelebb a természethez. Kiváló megközelítésű és elhelyezkedésű Csendesréti Lakókert Vác központjától néhány percnyire és Budapesttől is csak egy macskaugrásra (25 perce) található. A saját kerted ? ahol a napodat egy reggelivel kezded a szabadban. Mit szólnál egy kerti partihoz a barátokkal, vagy egy családi tollashoz a gyepen? A Te lakásod ? első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt.

Hirdetés
Telek hitel

Telek hitel

Hitelek közül választhat amellyel megkönnyítheti vállalkozás pénzügyi előremenetelét. Nálunk mindenre van megoldás. Kérje ajánlatunkat, biztosan megtaláljuk az Önnek megfelelő ajánlatot. Hitel vállalkozások vagy vállalatok számára. Rendszerint más elbírálás alá esnek, mint a lakossági hitelek, mind a fedezet miatt (pl.:vállalat ingatlan vagyona), mind a rendszerint magasabb hitelösszeg miatt. Mikor van szüksége vállalkozói hitelre? Önnek akkor célszerű vállalkozói hitelt felvennie, ha vállalkozásának bővítésére tőkebevonást kíván végrehajtani.

Új építésű ingatlan - Római part

Új építésű ingatlan - Római part

Milyen személyeknek javasolt a Római-parton eladó ingatlant keresnie? Hát olyan családoknak, akik kedvelik a természet által nyújtott csöndet és nyugalmat egészen biztos. Ezek a modern, új építésű római parti ingatlanok mivel egy elképesztően szép, zöld parkosított területen vannak. Ami biciklizéshez, élénkítő sétákhoz remek. De az evezős sportok rajongói is szeretni fogják, hisz a Duna partja mindössze karnyújtásnyira helyezkedik el a római parti ingatlanoktól. Így a motorcsónak bérlése is megoldható. Szóval ha új ingatlant vásárolni a Római-part mellett, feltétlen tegyen egy látogatást a lakópark weblapjára. Ott ugyanis a tájolástól az apartmanok méretéig minden fontos információt megtalál álmai új építésű római parti ingatlanjáról.

Veszprémi-Fejérmegyei telkek

Veszprémi-Fejérmegyei telkek

AZ AN-ROB-ER Ingatlaniroda 2006-óta ügyfélközpontú szemlélettel várja mindazokat, akik ingatlant szeretnének eladni, illetve a leendő ingatlantulajdonosokat. Szeretnénk megkönnyíteni az ingatlan eladással/vásárlással járó ügyintézést. Segítséget tudunk nyújtani a hitel kiválasztásában és ügyintézésében, földhivatali ügyekben, adásvételi szerződés elkészítésében.

Veszton Ingatlanközvetítő

Veszton Ingatlanközvetítő

A Veszton Ingatlanközvetítő Családi házakat, Nyaralókat, Bérleményeket, Belterületi telkeket, Külterületi telkeket kínál és keres eladásra. A hirdetésekben szerepelnek fotók, részletes adatok az ingatlanról, Település, épület adatai, szintek száma, építés ideje, komfortfokozata, jellemző kívül- belül.

Zsiráf Ingatlaniroda Budapest

Zsiráf Ingatlaniroda Budapest

Eladó telke van? Telket vásárolna? A Zsiráf Ingatlaniroda Budapest, a fővárosban és környékén keres és kínál eladó lakásokat, házakat, telkeket és üzlethelyiségeket. Többéves ingatlanközvetítői tapasztalattal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Ingatlanközvetítő irodánk Budapesten, Újpesten található.

Tuti menü