Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek - Ingatlan hirdetések képes leírás: Ingyen - Pannon [2. oldal]
részletek »

Telek - Ingatlan hirdetések: Ingyen - Pannon [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Telek - Ingatlan hirdetések
Keresés
Találatok száma - 24 db
Ingyen Bazár - Eladó telek hirdetések országosan

Ingyen Bazár - Eladó telek hirdetések országosan

Ingyen Bazár - ingyenes telek hirdetés feladás. Eladó építési, mezőgazdasági, üdülőövezetei, ipari telek hirdetések országosan. Az Ingyen Bazár apróhirdetési oldalon 360°-os gömbpanorámák segítségével, virtuális túrákon keresztül betekintést nyerhetünk az eladó ingatlanok minden egyes helyiségébe, valamint körbenézhetünk a győri Weltauto autószalonjában, és egy Audi A4 belsejében is. Ezen kívül magánszemélyek és cégek is egyaránt korlátlan számban, ingyen adhatnak fel apróhirdetéseket az oldalon.

Ipari telek

Ipari telek

Ipari ingatlanok közvetítésével foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálható számos kiadó és eladó budapesti raktár, telephely, műhely, üzem, gyár, és más ipari ingatlan. Eladó ipari telkeket külön csoportba jelenítünk meg, amelyek főleg a fővárosban és közvetlen környékén helyezkednek el. Ha nem talál most kínálatunkban megfelelő ingatlant, akkor is érdemes keresnie, mert folyamatban lévő megbízásokról is tájékoztatom (lehet, hogy elsőként), illetve saját portfoliónkon kívül több partnerünk (más ipari ingatlanközvetítők) ajánlatait figyelembe véve, javasolhatok megoldást az Önök számára. Elsősorban 250 m2-nél nagyobb ipari ingatlanokkal dolgozunk.

Korrekt Max Immo

Korrekt Max Immo

Eladó hotlek, szórakoztató központ projektek, eladó irodaház projektek (FOR SALE HOTELS) hotel befektetések (HOTEL INVESTMENT), shopping centerek. Nagy választék! KIVÁLÓ MEGTÉRÜLÉS,Hotelt keres akkor minket hívjon! Budapesti és Vidéki hotelek nagy választéka! Minden eladó hotel kínálatunk nincsen fent a weblapunkon, ezért kérem hívjon bizalommal. Ezen kívül budai új és használt lakások, házak, telkek, villák, kastélyok, ipartelepek értékesítésével is foglalkozunk.

Nyaraló, ház, telek a Dunakanyarban

Nyaraló, ház, telek a Dunakanyarban

Cégünk klasszikus ingatlanközvetítéssel, ingatlanok bérbeadásával, értékbecsléssel, nagy értékű ingatlanok menedzselésével, gazdasági és ingatlanügyletek teljes körű jogi lebonyolításával, valamint hitel- és biztosítási tanácsadással foglalkozik. Az értékesítésre kiajánlott ingatlanok területileg Budapest és környékét érintik. Nagyobb a kínálatunk budai és belvárosi kerületekben, valamint a kedvelt üdülőhelyeken - a Dunakanyarban Göd-től Zebegényig, az Ipoly-völgyében és a Balaton északi, déli részén. Választékunk bővítése érdekében több száz szervező és partnerirodával van szerződésünk. Vállaljuk magánszemélyek, társaságok részére egyedi ingatlanok, ingatlan portfoliók, egyéb eszközök pontos és független értékbecslését, marketing, könyvviteli, banki, vagy egyéb célokra. Ezen kívül hitel- és biztosítás tanácsadással, közvetítéssel is foglalkozunk.

Olcsó Budapest XVII. kerületi lakás, ház, telek!

Olcsó Budapest XVII. kerületi lakás, ház, telek!

Amennyiben kiadná, vagy eladná házát, lakását, telkét, abban az esetben is bátran forduljon az SP Ingatlanhoz, hirdesse meg ingatlanját! Nem kell többé az újságokat bújnia eladó vagy kiadó lakást, házat keresve. Nincs több telefonálgatás, bizonytalanság! Eladó és kiadó Budapest XVII. kerületi lakások, házak, telkek az SP Ingatlannál! Menjen biztosra!

Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép több nézettel is rendelkezik ilyen például a zöld övezet, megnézhetjük hogy városunk mely részein van több park, füves terület. A legújabb nézet a bűnözési térkép.

Pannon Ingatlan | Eladó telkek Veszprémben és környékén

Pannon Ingatlan | Eladó telkek Veszprémben és környékén

Ingatlanügyeinek megoldásában partnerei vagyunk. 2009 óta állunk az Ön szolgálatában, több éves ingatlanszakmai és pénzügyi tapasztalattal, valamint megbízható és magas színvonalú jogi háttérrel. Eladóknak: Ha szeretné elkerülni, hogy sok felesleges telefonhívást folytasson le és hogy a vasárnapi ebédnél érkezzenek a ?hétvégi nézelődők?, akkor Önnek mi vagyunk a legjobb megoldás! Elvégezzük Ön helyett a ?piszkos munkát? és alaposan előszűrjük kit engedünk be otthonába. Csak előszűrt, megfelelő anyagi háttérrel rendelkező ügyfeleket viszünk ki az ingatlanokhoz. Minden esetben informálódunk milyen forrásból kívánnak vásárolni érdeklődőink. Vevőknek: Amennyiben időhiány miatt szeretné a felesleges ?köröktől? megkímélni magát, okos döntés, ha ellátogat irodánkba, ahol barátságos, családias légkörben szakmai segítségünkkel tudja kiválasztani portfóliónkból az Önnek leginkább megfelelő ingatlant. Ha saját tőkéje nem elegendő a vásárláshoz, pillanatok alatt megoldjuk Önnek a finanszírozást, természetesen kedvező feltételekkel, forint alapon, akár állami támogatással! Pannon Orient Consulting Kft.

Tuti menü