Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek - Ingatlan vásárlás képes leírás - Telek.tlap.hu
részletek »

Telek - Ingatlan vásárlás - Telek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Telek - Ingatlan vásárlás
Keresés
Találatok száma - 59 db
 IM Ingatlan Telek

IM Ingatlan Telek

Az IM INGATLAN Kft működteti az IM Mobilien Ingatlanközvetítő és az IM Mobilien Mérnök Iroda-kat. Ingatlanok értékesítésében, bérbeadásában működünk közre, illetve épületfizikai területen tanácsadást, műszaki ellenőrzést, valamint, épületenergetikai tanúsítást és auditálást végzünk. Megújuló energiaforrások alkalmazásának javaslata, megtérülési idejének megállaptása. Kérje tájékoztatónkat. Növelje havi bevételeit a megtakarításaival

Apróhirdetés Ingyen - eladó építési telek

Apróhirdetés Ingyen - eladó építési telek

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés. Apróhirdetés Ingyen hu

Bakonygyöngye

Bakonygyöngye

Cégünk nagy választékban építési telkeket kínál ezen a csodálatos helyen, a Bakony egyik legmagasabb és legszebb részén. A telkek mérete 828-3975 m2 között mozog, így szinte mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt. Szerezze meg Magának, és szeretteinek azt az élményt, hogy egy ilyen mesés környezetben, nyugalomban, kristálytiszta levegőn üdülhessen, élhessen.

Balaton Immo

Balaton Immo

Reméljük segítségére lehetünk álmai otthonának megtalálásában. Kérdéseivel észrevételeivel forduljon bizalommal hozzánk! Ingatlanközvetítői szerepünk: Az összes ajánlatba kerülő ingatlanról pontos információkat szerzünk be. Pl.: az ingatlan tehermentes-e, milyen a telek beépíthetősége, hogy a tulajdonjog-viszonyok rendezettek e, hogy a tulajdonos, minden helyi és törvényileg előírt adót befizetett. Hogy naprakész ajánlatainkkal segíteni tudjuk az Ön ingatlan vásárlását, illetve ingatlan befektetési ajánlatainkkal sikeresebb legyen az Ön vállalkozása!

Berinvest

Berinvest

Cégünk 2000 júniusában alakult, a Magyar Ingatlanszövetség tagja, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. A kezdetektől foglalkozunk értékbecsléssel és ingatlanközvetítéssel, de mivel a piaci igények változása állandó, így a mi tevékenységi körünk is folyamatosan bővül. Szakmai hitelünket profi munkatársakkal biztosítjuk. Szolgáltatásaink ügyfélre szabottak, teljes körűek. Információs rendszerünk pontos, naprakész. Szombathely szívében, elegáns kétszintes belvárosi irodánkban egy helyen találja meg ügyvédi-, ingatlan- és hitelirodánkat, ahol az alábbi szolgáltatásainkkal személyesen is állunk rendelkezésére.

BH Magyarország

BH Magyarország

Cégünk, a BH Magyarország Kft. üzleti ügyfelek, ingatlanfejlesztők és befektetők részére nyújt átfogó ingatlanpiaci szolgáltatásokat. Fő profilunk fejlesztési területek, bérbe adott ingatlanok eladása és felkutatása, új építésű ingatlanok értékesítése, valamint kereskedelmi ingatlanok eladása/bérbeadása a fővárosban és országszerte a nagyobb településeken. Szolgáltatásaink körét Ügyfeleink igényeinek figyelembe vételével, a hazai ingatlanpiac sajátosságai szerint alakítottuk ki.

Blue - Ing

Blue - Ing

Szolgáltatásainkkal várjuk Önt: Ingatlanok értékbecslése, Ingatlanok közvetítése, Teljes körű hitelügyintézés, Műemlék értékbecslés, Pénzügyi szaktanácsadás, Lakóházak tervezése, Költségvetés készítése, Építkezések kivitelezése, Üzleti terv készítése, EU pályázatok készítése, és Ügyvédi szolgáltatás. Cégünk három hitelintézettel áll szerződéses kapcsolatban. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállaljuk a sorban állás nélküli gyors és rugalmas ügyintézést. Lakásépítési,vásárlási, korszerűsítési, felújítási hitelek lebonyolítását. Szabad felhasználású és adósságrendező hitelek bonyolítását.

Candy Group

Candy Group

A Candy Group Kft. 2000 tavaszától foglalkozik ingatlanok forgalmazásával, közvetitéssel, forgalmi értékbecsléssel, ingatlan adás-vétellel kapcsolatos tanácsadással. Utóbbi tevékenységet ingyenesen végezzük. Kötetlen munkaidőben, - egyeztetett időpontban, akár hét végén is , személyesen keressük fel az irodánkat megbízó ügyfeleket, tekintjük meg eladásra kínált ingatlanjaikat, fényképet készítünk azokról, s ott, a helyszínen kötjük meg a megbízásra vonatkozó szerződést, töltjük ki a adatlapot. Így kényelmesen, a megbízó igényeinek megfelelően tudjuk a számára és számunkra is fontos megjegyzéseket, kérdéseket, kívánságokat kezelni.

CityCartel Franchise Hungary

CityCartel Franchise Hungary

Ingatlan értékbecslési szolgáltatásunk keretében szinte bármilyen típusú és nagyságrendű lakó- ipari és mezőgazdasági ingatlan értékbecslését megfelelő referenciákkal és a lehető legrövidebb határidővel elkészítjük .A mai kor igényeinek és a nemzetközi követelményrendszernek maximálisan megfelelő technikai háttér felhasználásával készítjük el értékeléseinket.

Hirdetés
Családi Ingatlan Centrum

Családi Ingatlan Centrum

Budapest III. Kerületében, Csillaghegyen található. Foglalkozunk ingatlanokkal a III. kerület és vonzáskörzetében, pl. Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Solymár, Pilisvörösvár, stb. területén is. Ingatlan kínálatunk kiterjed Dunakeszi, Fót, Göd térségére is, valamint Dunaharaszti és környékére. Pesten a IV., V., VI., VII., XIII. XVI kerületekben dolgozunk. Bármely területet is választja, üzletkötőnk jól fogja azt ismerni, azon az adott környéken lakik, teljes körű tájékoztatást fog adni mind árak, mind a környezet tekintetében.

Cselényi Ingatlan Iroda

Cselényi Ingatlan Iroda

A Cselényi Ingatlaniroda koncepciója az elégedett ügyfél: ennek érdekében díjmentes regisztrációt, hitelügyintézést, - építész és jogi szaktanácsadást biztosít, garantáltan tisztességes ügyintézés mellett, szakmailag jól felkészült munkatársaival. A dinamikusan fejlődő Cselényi Ingatlaniroda továbbra is várja érdeklődő ügyfeleit Pécsett, ahol modern technikával kiépített számítógépes nyilvántartással, digitális fényképekkel mutatjuk be ingatlan kínálatunkat. Aligha van olyan ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásunk amit ügyfeleink megelégedésére ne tudnánk teljesíteni.

Das Haus Ingatlanközvetítő és Szolgáltató

Das Haus Ingatlanközvetítő és Szolgáltató

Cégünk 1993-ban alakult, az évek folyamán a Zalaegerszegi és környéki ingatlanpiac meghatározó tényezőjévé váltunk. Alapító tagjai vagyunk több országos ingatlanközvetítői hálózatnak. Kollégáink ingatlanszakmailag megfelelő képesítéssel és gyakorlattal rendelkeznek. Keresünk további munkatársakat, akik kedvet éreznek az ingatlanközvetítéshez, akár másodállásban is. Elsősorban Zalaegerszegi új építésű lakások, használt ingatlanok, lakások, garzonok, tetőtéri lakások, sorházak, házak, családi házak, telkek, lakható nyaralók, hétvégi házak, valamint Zalaegerszeg és vonzáskörzetében lévő ingatlanok közvetítésével, és ingatlanforgalmazással, értékbecsléssel foglalkozunk, de ajánlatainkban ipari, mezőgazdasági, irodai és üzleti ingatlanok is megtalálhatóak.

Dorádó Ingatlaniroda

Dorádó Ingatlaniroda

Magas színvonalon, mintegy 8 éves szakmai tapasztalattal állunk az Önök rendelkezésére országhatáron belül és kívüli eladó és kiadó ingatlanok közvetítésében. Ügyfeleink igényeinek legteljesebb kiszolgálásával, tanácsadással, szerződéskötéssel, az ingatlan szakszerű és diszkrét bemutatásával, értékbecsléssel és szerződéskötéssel állunk a tisztelt partnereink rendelkezésére.

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja

Dr. Sarkadi és Társa Ingatlan Portálja

Új és használt lakó- ipari- kereskedelmi ingatlanok közvetítése, bérbeadása, ingatlan befektetési lehetőségek elsősorban Budapesten és környékén. Egyszerűen, gyorsan használható fényképes ingatlan adatbázis befektetőknek, magánszemélyeknek, folyamatosan bővülő kínálattal. Ingatlan értékesítéshez, kereséshez on-line regisztráció. Adás-vételhez kapcsolódó jogi ügyintézés.

Duna House

Duna House

A cégcsoport vállalatai több tízezer ügyféllel állnak folyamatos kapcsolatban, a franchise-rendszer országossá fejlődésével a piaci tranzakciók egyre nagyobb száma a Duna House-on keresztül zajlik le. A Duna House Holding folyamatosan és rugalmasan reagál a piaci igények változására, így mára gyakorlatilag az ingatlanhoz kapcsolódó minden területen gyors, hatékony és eredményes megoldásokat kínál, mely egyedülállónak számít a piacon. A cégcsoport fő szolgáltatási területei a következők: ingatlanközvetítés,franchise-megoldások, projekt értékesítési és marketing-tevékenység, ingyenes és bank semleges hitelközvetítés és ügyintézés, független és díjmentes pénzügyi tanácsadói és biztosítási szolgáltatás, ingatlankezelés és befektetés.

Édes Otthon Ingatlan Központ

Édes Otthon Ingatlan Központ

Az Édes Otthon Ingatlan Központ munkatársaiként arra törekszünk, hogy Ön személyre szabott ajánlatokat és tanácsokat kapjon ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, üzemeltetésével, ingatlana piaci értékével, hitel-ügyintézéssel és befektetésekkel kapcsolatban. Célunk az igényes és megbízható közvetítői munka, ügyfeleink idejének és pénzének megkímélése.

Eladó ház, lakás Budaörs

Eladó ház, lakás Budaörs

Az Ibred ingatlan 1992-óta kizárólag zöldövezeti ingatlanok értékesítésével foglalkozik a budai hegyvidéki kerületekben, Budaörsön és Zuglóban. Az irodáinkban dolgozó értékbecslő, ingatlanközvetítő végzettséggel rendelkező munkatársaink több éves helyi tapasztalattal rendelkeznek. Irodáinkban nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésekre, a folyamatosan változó ingatlanpiachoz igazodó értékesítési stratégiák aktualizálásra, naprakész, ingatlanokkal kapcsolatos jogszabályok ismeretére. Irodánk saját fejlesztésű adatbáziskezelő szoftverrel rendelkezik, több ezres tételszámú ingatlan állománnyal.

Tuti menü