Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek - Ingatlan vásárlás képes leírás: Építési - Király [2. oldal]
részletek »

Telek - Ingatlan vásárlás: Építési - Király [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Telek - Ingatlan vásárlás
Keresés
Találatok száma - 59 db
Építési telek vásárlási tippek

Építési telek vásárlási tippek

Telekválasztási tanácsadó, milyen az ideális telek, avagy miért is nehéz igazán jó telket találni. Építési telek választási útmutató, hogyan keressünk meg álmaink házának helyét. telek választási buktatók, amiket mindenképp érdemes alaposan végig gondolni. Miben lehet és miben nem igazán érdemes kompromisszumot kötni telek vásárláskor.

Felsőpakonyi Lakópark

Felsőpakonyi Lakópark

Igényes kivitelezés, megbízható minőség. Az utóbbi években épült házak képeit megtekintheti a Referenciák oldalon. Kiemelkedő ár-érték arány. Minden ingatlannál kizárólag a hasznos (nettó) alapterületet tüntetjük fel, hiszen ez a valóban lakható része a lakásnak. Nem számoljuk az alapterületbe sem a falakat, sem a teraszt! Kulcsrakész állapot. Nem kell a befejezéssel, annak megszervezésével bajlódnia. Ön kiválasztja az ízlésének megfelelő falszínt valamint burkolatot és költözhető otthont kap.

Felsőrét lakópark

Felsőrét lakópark

Cégünk a Benefit NT Kft. a nagytarcsai lakópark fejlesztésre lett létrehozva. Családi és sorházas övezetű kialakítású területet hozunk létre a helyi Önkormányzati fejlesztésekkel összhangban. A fejlesztendő területen több mint 100 építési telek fekszik. A terület adottságai rendkívül kedvezőek a kiköltözők és csendre és nyugalomra vágyók és a gyermekes családok számára és ideális környezetet biztosít, emellett rendkívül jó közlekedési adottságokkal is rendelkezik.

Fixpont Ingatlan Iroda

Fixpont Ingatlan Iroda

Irodánk ingatlanok széles skáláját kínálja elsősorban a Dunakanyar térségében - Göd, Dunakeszi, Sződliget és Vác - valamint az ország egész területén. Kínálatunkban - nem csak lakások és telkek, hanem egyedi igényeknek megfelelően vállalkozási, kereskedelmi és ipari tevékenység folytatására alkalmas ingatlanok is megtalálhatók. Korrekt ügyintézéssel, vevő részére ingyenes címkiadással, valamint igény esetén ügyvédi háttérrel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére, akár hétvégi nyitva tartással és ügyintézéssel is.

Gold Diadóra

Gold Diadóra

2000 óta foglalkozunk ingatlanok közvetítésével, adásvételi szerződések készítésével, értékbecsléssel, elsősorban Oroszlány területén és a környező településeken. Azonnali készpénzfizetéssel vásárolunk lakásokat, felújításra szorulót, hátralékost is. Teljes körű földhivatali ügyintézést vállalunk, ügyfeleink részére tulajdoni lapot, térképmásolatot hozunk, átvállaljuk helyettük a sorbaállást. Az OTP Jelzálogbank hivatalos értékbecslőjeként is dolgozunk.

GPM

GPM

A GPM Kft. a társadalomért is felelős gazdasági vállalkozás, döntéseiben, fejlesztési programjaiban szem előtt tartja a nyers profitérdekeken túl az épített környezettel szembeni társadalmi, humánus elvárásokat. A cég tudatában van annak, hogy a megvalósult projectek hosszú távon, több évtizedre meghatározzák az ott élők, dolgozók lakó- és munkakörülményeit. A vállalat számára prioritást élvez, hogy alkotásai - a jelenlegi városiasodó világban - a jövő számára követendő példát nyújtsanak. Éppen ezért a cég tulajdonosai és alkalmazottai egyaránt elkötelezetten és tisztességesen dolgoznak egy élhetőbb környezet megvalósításáért.

Hajdu Ipari Park

Hajdu Ipari Park

A mai erős gazdasági versenyben a kitűnő adottságokkal rendelkező és jól megközelíthető telephely már félsikernek számít. Ebben nyújt segítséget a Kelet-Magyarországon, Téglás mellett elhelyezkedő Hajdu Ipari Park. Földrajzi elhelyezkedése előnyös, autóval és tömegközlekedési eszközökkel (vonat, autóbusz) egyaránt könnyen megközelíthető, valamint ideális, erdős környezetben található. Jelentős földterülettel, ezen belül ipari területnek minősített telkekkel rendelkezünk, melyek bérlésére és megvásárlására is lehetőség van. Ezen kívül különféle szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint közműszolgáltatás, raktározás, iparvágány-használat, internet és telephely őrzés.

HÁZ és LAKÁS Ingatlanközvetítő Iroda

HÁZ és LAKÁS Ingatlanközvetítő Iroda

Irodánk budai és dél - Buda környéki ingatlanok közvetítésével foglalkozik, jogi háttér, illetve hitelintézeti ügyintézés biztosításával. Célunk az ingatlan közvetítésen felül az eladásra illetve vételre kerülő ingatlanokkal kapcsolatosan felmerülő mindenféle kérdés, probléma megoldásának hatékony segítése a vásárlás gondolatától, a lakás berendezéséig.

Hello Home Ingatlan

Hello Home Ingatlan

Ingatlanok: - közvetítése, - keresése megbízásra, - adás-vételének lebonyolítása, - bérletének/albérletének közvetítése, - felértékelése, továbbá: - külföldi ügyfeleink ingatlanszerzési engedélyezésének lebonyolítása, - tanácsadás adó-, illeték-, és lakáshitel ügyekben. Vevőink részére szolgáltatásaink ingyenesek!

Hirdetés
Heuréka 22

Heuréka 22

Cégünk vállalja XXII. kerületi ingatlanok értékbecslését. Kerületi családi ház tulajdonosoknak a szóbeli értékbecslési tanácsadás díjmentes. A szóbeli értékbecslés minden megbízónknak díjmentes. Természetesen vevőknek is vállaljuk, akár a nyilvántartásunkban nem szereplő kerületi ingatlanok értékbecslését is, szerény díjazás ellenében. Írásbeli értékbecslést is készítünk, melynek díjazása az ingatlan jellegétől és méretétől függ. Általános szaktanácsadás. Mind kedves vevőinknek, mind kedves eladóinknak díjmentes ingatlan -szaktanácsadással állunk rendelkezésére. építészeti- statikai szakvélemény. Építész-statikusunknál megrendelhető ez a szakvélemény. Ingatlan tulajdonosoknak és vevőknek is lehetőség van ezt a szolgáltatást igénybe venni. Szakemberünk felméri az épület műszaki, statikai állapotát, tanácsot ad a célszerű átalakítás lehetőségeire. Amennyiben az átalakítás, felújítás költségeire is kíváncsi, kivitelezőink árajánlatot készítenek kéréseinek megfelelően. A szolgáltatások díjazása egyéni megbeszélés szerint történik.

Homegate.hu - Országos ingatlan adatbázis

Homegate.hu - Országos ingatlan adatbázis

Szeretné eladni telkét? Esetleg telket szeretne vásárolni? Látogasson el a www.homegate.hu oldalra, ahol hirdetőként INGYENESEN töltheti fel nem csak hirdetését, a telek paramétereit, de - hogy vonzóbbá tegye hirdetését, akár fotókat is az adott telekről. Telket vásárolna? Gyors, egyszerű, áttekinthető weboldalunk segítségével Ön pár kattintással szűrheti az Ön igényeinek leginkább megfelelő telkeket, ráadásul valamennyi adatlapján látja nem csak a telek főbb paramétereit, de beépített Google map segítségével a pontos elhelyezkedését is!

Info Group

Info Group

Az INFO Csoport magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, elsősorban az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégcsoport. Társaságaink értékesítési és bérbeadási céllal szerveznek lakás- és kereskedelmi (elsősorban iroda- és ipari-) ingatlan fejlesztéseket, melyeket elsősorban saját beruházásban valósítjuk meg saját tulajdonú telkeken. Emellett eseti jelleggel az ingatlantulajdonossal kötött megállapodás alapján idegen ingatlanokra is szervezünk építkezést. Ügyfeleink és partnereink között találhatóak magánszemélyek, hazai hátterű kis- és középvállalatok, multinacionális nagyvállalatok, pénzintézetek, államigazgatási szervek és önkormányzatok is.

Ingatlan eladó - Családi ház, apartman - Zalakaros

Ingatlan eladó - Családi ház, apartman - Zalakaros

Egy kirándulás vagy egy nyaralás során beleszeretett városunkba? Szeretne több időt tölteni Zalakaroson? Vásároljon ingatlant, családi házat, lakást és máris részese lehet a természet csodájának, Zalakarosnak! Válogasson a www.zalakaros.info.hu/ingatlan oldalon vagy keresse fel a Hollus Invest Kft weboldalát!

Innafram

Innafram

Az Innafram Ingatlanhasznosító Kft. 1999-ben alakult családi vállalkozás. A cég fő tevékenységi köre ingatlanok bérbeadása, adás-vétele, üzemeltetése Budaörsön és környékén. Az Innafram Kft. annyiban tér el más ingatlangazdálkodással foglalkozó társaságtól, hogy saját tulajdonú ingatlanok bérbeadása tekinthető fő profiljának.

ITES Ingatlaniroda

ITES Ingatlaniroda

Amennyiben Eger és annak vonzáskörzetében keres eladó (építési) telket vagy ha éppen eladni szeretne, akkor a legmegfelelőbb partner Irodánk lehet. Az ITES Ügyvédi Iroda keretein belül ön igénybe veheti kiváló szolgáltatásunkat, amelynek eredményeként gyorsan és gördülékenyen gazdát cserélhet a kérdéses telek vagy ingatlan. Szamos egyéb szolgáltatásunk közül választhat, amelyek kapcsolódnak az ingatlan ügyletekhez. Ezért látogasson el honlapunkra vagy jöjjön be belvárosi irodánkba, amely Egerben a Törvényház utca 13.-ban található

Kiadó, eladó lakások, ingatlanok - NICOSE Properties

Kiadó, eladó lakások, ingatlanok - NICOSE Properties

Kiadó, eladó lakást keres vagy szeretné eladni lakását? A NICOSE Properties széles választékkal és tanácsadással segít Neked, hogy megtaláld álmaid otthonát! Látogass el oldalunkra, ahol kedvedre válogathatsz az eladó és kiadó lakások között. A nicose com a hirdetőknek reklámfelülettel és többnyelvűséggel segít értékesíteni ingatlanjukat, házukat, lakásukat.

Király Ingatlanügynökség és Hiteliroda

Király Ingatlanügynökség és Hiteliroda

A Király Ingatlanügynökség az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások széles palettáját kínálja ügyfelei részére, közel 10 éve. Elsősorban Nagykanizsa és környéke, Zalakaros, Gyékényes, illetve a Balaton déli partja a szolgáltatási területünk. HITELÜGYINTÉZÉS HELYBEN IRODÁNKBAN! Nyugat-európai színvonalú szolgáltatások, kedvező közvetítési feltételek! Kizárólagosságot nem kérünk! Vevők részére nincs közvetítői díj!

Tuti menü