Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek - Ingatlan vásárlás képes leírás: Kiss - RE/MAX [3. oldal]
részletek »

Telek - Ingatlan vásárlás: Kiss - RE/MAX [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Telek - Ingatlan vásárlás
Keresés
Találatok száma - 59 db
Kiss Jaksa Ingatlan Iroda

Kiss Jaksa Ingatlan Iroda

Balaton-parti ingatlanok! Oldalunkon a Balaton és vonzáskörzetében elhelyezkedő általunk értékesítendő ingatlanok kínálata látható. Az iroda a tradicionális közvetítés mellett oktatásszervezési szolgáltatást is végez, elsősorban a Dunántúlon.

KKM 2004

KKM 2004

Az ingatlan-piacon lezajló adás-vételek során megalapozott, jól átgondolt döntéseket kell hozni, hiszen megtakarított vagyonunkat, jövőbeli egzisztenciánkat kockáztatjuk az üzletkötések során. Cégünk fiatal, agilis, folyamatos képzésben résztvevő kollektívája minden lehetséges segítséget megad Önöknek megálmodott otthonuk - új építésű és használt lakás, családi ház - felkutatásában, vagy akár megtervezésében, felépítésében.

Korona 91

Korona 91

Eladás/bérbeadás. Az ingatlan felvételéhez szükséges dokumentumok:-Tulajdoni lap , vagy a vételt igazoló dokumentáció/szerződés eredeti vagy hiteles másolata, mely kizárólag betekintés miatt szükséges. Alaprajz (méretezett/méretarányos, nem gond ha kézzel készült). Személyi azonosító okirat. Társtulajdonosi megbízás. Társirodákkal együttműködve dolgozunk, növelve az eladás esélyét.

Lak - Invest

Lak - Invest

Cégünk legújabb és leggyorsabban bővülő tevékenységi köre a családi és sorházak építése. A sablonmegoldások, tucatházak helyett a személyre szabott kivitelezés hívei vagyunk, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel kifejezetten telekkel és kerttel rendelkező épületeket építünk, lakásokat jelenleg nem.

Lakás Center

Lakás Center

Lakás Center Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Bt. Ingatlan adás-vétel-csere, értékbecslés, földhivatali és hitelügyintézés, jogi tanácsadás Korrekt ügyvitel a teljesség igényével! Cégünk korrekt, kitartó munkájával és jól képzett szakembereivel több, mint egy évtizede áll a megbízók rendelkezésére. Elsősorban használt ingatlanok értékesítésével foglalkozunk Budapest egész területén, valamint annak 50 km-es körzetében.

Lipcsey Ingatlaniroda

Lipcsey Ingatlaniroda

Ingatlanok értékesítése. Ingatlanügynökségi és marketing feladatok ellátása az ingatlan tulajdonosa, építtetője vagy befektető képviseletében. A projektek teljes körű lebonyolítása a piackutatástól a marketingtervezésen át a vevőkkel vagy bérlőkkel kötendő szerződések elkészítéséig. Ingatlanok felkutatása. Megfelelő ingatlan felkutatása és a bérlet vagy vásárlás legkedvezőbb feltételeinek meghatározása, a beköltözés lebonyolításáig.

Living Home Ingatlan

Living Home Ingatlan

Szolgáltatásaink: új és használt lakóingatlanok, telkek, ipari és kereskedelmi ingatlanok értékesítése, bérbeadása, kívánságra ügyvédi háttérrel, valamint teljes körű, bankfüggetlen, személyre szabott, teljesen díjmentes hitelügyintézés a szükséges kapcsolati tőkével. Keressen bennünket bizalommal, munkatársaink az eladó kérésre díjmentesen házhoz jönnek, ill. a vevőknek díjmentesen mutatják be az ingatlanokat. 14 értékesítő segítségével tevékenységi területünkről több mint 1300 ingatlant kínálunk: Budapest I., II., III., XI., XII. kerület, valamint a 10-es és 11-es út menti vonzáskörzet - Ürömtől Pilisvörösváron át Pilisjászfaluig, ill. Budakalásztól Szentendrén át Dunabogdányig.

M35 Business Park, Hajdúböszörmény

M35 Business Park, Hajdúböszörmény

Az önkormányzati tulajdonú, hajdúböszörményi M35 Business Park 50 új munkahely fölött térítésmentes ipari ingatlant kínál kedves ügyfeleinek. 50 új munkahely létrehozása esetén a beruházáshoz az önkormányzat alpolgármestert jelöl ki, aki személyes kapcsolatai révén támogatja a beruházás engedélyezési szakaszát, továbbá az új üzem operációját is. Hajdúböszörmény 20 km-es vonzáskörzetében 25 ezer munkanélküli él, ebből közel 9000 a szakképzettek száma. A magas munkanélküliségre tekintettel komoly munkahelyteremtő támogatások érhetők el.

Open House

Open House

Cégünk, az Openhouse Ingatlanközvetítő Franchise hálózat négy év alatt az ország egyik legjelentősebb ingatlan- és hitelpiaci szereplőjévé vált. Mindezt professzionális szolgáltatás-szervezéssel és a megfontolt terjeszkedési politikával értük el. Szolgáltató cégként világosan látjuk, hogy működésünk sikere azon múlik, mennyire tudjuk feltárni vásárlóink és eladóink sokszínű igényeit és ezt összhangba hozni a valósággal. Az Openhouse sikerének fontos összetevője a folyamatos innováció. Az olyan új megoldások, mint az Open House nyílt napok, ingatlanbörzéink, home staging ingatlanértékesítési technikák, illetve vállalatirányítási rendszerünk számottevő versenyelőnyt biztosít cégünk minden egysége számára.

Hirdetés
Önkormányzati telkek

Önkormányzati telkek

Az alábbi megyékben kereshet az oldalon. Megyék szerint önkormányzati telkeket kereshet. A weboldalon Bács-Kiskun megye,Baranya megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye,Heves megye,Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Somogy megye,Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Vas megye,Zala megye, telkeit és ingatlanait tekinthetik meg.

Pannon - tér Ingatlanforgalmazó

Pannon - tér Ingatlanforgalmazó

Irodánk kínálatából képzett tanácsadóink segítségével választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelőt, garzon lakástól a luxusingatlanig.. A kiválasztott ingatlanról részletes, fényképes prezentációt készítünk irodánkban, így elkerülhetik az apró hirdetéses ingatlanmegtekintések kínos pillanatait. A kiválasztott ingatlant tanácsadónk mutatja be Önnek. Ez által vevőinknek és eladóinknak egyaránt sok időt és költséget takarítunk meg.

Pintér Ingatlan

Pintér Ingatlan

Egy ingatlan kiválasztásának előkészítéséhez - a megalapozott döntéshez - sok információra van szükség, ezért hoztuk létre ezt a weboldalt. Reméljük, hogy ajánlataink között megtalálja az Ön elképzelésének megfelelő ingatlant! Szeretettel várjuk megtisztelő érdeklődését!

Piramis Ingatlan

Piramis Ingatlan

Piramis Ingatlan Ügynökség a budai családi házak és luxusvillák specialistája, elsők között alakult még 1990-ben és azóta is az egyik piacvezető a budai családi ház kategóriában, de minden ingatlant megtalál oldalunkon a saját felvételek vagy társirodáink ajánlatai között. Nagy adatbankkal szívesen kiszolgáljuk az irodaházakban irodát bérelni szándékozó cégeket is.

PRIMER - ING Ingatlanforgalmazó és Építőipari

PRIMER - ING Ingatlanforgalmazó és Építőipari

Ingatlanforgalmazás. Az ingatlant megtekintjük, a tulajdonossal közösen meghatározzuk az eladási árat. Igény esetén vállaljuk az ingatlan értékbecslésének az elkészítését is. Az ingatlant a jellegéből adódó fórumokon meghirdetjük. Az érdeklődőknek az ingatlant bemutatjuk. Igény esetén hitel biztosításában közreműködünk. Részt veszünk a vevő és az eladó közötti tárgyalásokon. Szükség esetén ügyvéd bevonásával elkészíttetjük az adás-vételi, illetve bérleti szerződést.

Q7 Ingatlaniroda - Győr

Q7 Ingatlaniroda - Győr

Honlapunkon számos győri tégla és panel társasházi lakás, családi ház, iroda és építési telek található. Mindig építészmérnök munkatárs segít Önnek. Adyváros, Kisbácsa, Marcalváros, Nádorváros, Révfalu, Szabadhegy, Győrszentiván. Quality7 Ingatlaniroda - Minőség a 7 minden napján!

R - Group

R - Group

Az agráriumban és ingatlanforgalmazásban eltöltött évek tapasztalatai ösztönöztek bennünket arra, hogy szerzett ismereteink birtokában megalapítsuk társaságunkat. Munkatársaink szakmai elhivatottsága és kiváló tapasztalatai biztosítják társaságunk sikeres működését, ügyfeleink elégedettségét. Elsősorban Komárom-Esztergom, Fejér, Tolna, Bács-Kiskun, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyei külterületi, mezőgazdasági ingatlanok - szántó, gyep, legelő, erdő, bánya, szőlő, gyümölcsös stb. - kereskedelmével foglalkozunk. Áruházak, logisztikai központok, raktárak, üzleti parkok számára alkalmas belterületi iparterületek illetve építési ingatlanok szintén megtalálhatók kínálatunkban.

RE/MAX Sun Ingatlaniroda

RE/MAX Sun Ingatlaniroda

Kiadó lakás, eladó ház vagy építési telek amit keres? Velünk biztosan megtalálja, hiszen irodánk a Dunakeszi ingatlanok specialistája. Ingatlan kínálatunk folyamatosan bővül, melyet honlapunk segítségével Ön is böngészhet. Az egyszerűbb eligazodás érdekében lakossági és kereskedelmi ingatlan kategóriák közül választhat, úgy mint kiadó ház, eladó lakás, fejlesztési terület, ikerház, telek. Kínálatunkban a számtalan Dunakeszi ingatlan mellett környékbeli eladó ingatlanokat is talál.

Tuti menü