Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telek - Ingatlan vásárlás képes leírás: Speciális - Zsiráf [4. oldal]
részletek »

Telek - Ingatlan vásárlás: Speciális - Zsiráf [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: telek.tlap.hu » Telek - Ingatlan vásárlás
Keresés
Találatok száma - 59 db
Speciális Ingatlanok Értékbecslése

Speciális Ingatlanok Értékbecslése

Különleges ingatlanok értékbecslése, egyedi célok, speciális megoldások. Műemlék ingatlanok értékbecslése, mezőgazdasági, ipari ingatlanok értékelése. Megszokottól eltérő tulajdonviszonyú, speciális funkciójú, rendeltetésű, különleges építészeti jellemzőkkel bíró, egyedi piaci / forgalmi képességű, speciális megítélésű vagy a megszokottól eltérő ingatlanhoz kapcsolódó jogokkal rendelkező, barna mezős, szennyezett ingatlanok értékbecslése.

Székelykapu - Székelyház

Székelykapu - Székelyház

1993-ban Bicskén elsőként nyitottunk kaput ügyfeleink számára. Tevékenységünk kiterjed lakások, családi házak, hétvégi házak, építési- és nyaraló telkek, zártkertek, ipari-, kereskedelmi ingatlanok, külterületi termőföldek közvetítésére valamint banki- illetve magán felhasználású értékbecslésre. Szolgáltatásaink eladók részére: Ingyenes a kiszállás nem csak Bicskén hanem a környéken lévő településeken is! Megbízás esetén díjmentes értékbecsléssel megállapítjuk ingatlanának piaci értékét. Digitális fényképeket készítünk az ingatlanról, melyek az Ön beleegyezésével megjelennek az interneten és üzletünk kirakatában. Biztosítjuk ingatlanának megjelenését Bicske város hirdetőjén, illetve havonta megjelenő szaklapban is. Cégünket is folyamatosan hirdetjük, mely hirdetés által az Önök ingatlanára fel tudjuk hívni az érdeklődők figyelmét. Az eladásra szánt ingatlant, nyilvántartásba vétele után, személyesen mutatjuk meg az érdeklődőknek díjmentesen. Minden érdeklődőt regisztrálunk, hogy Ön követni tudja munkánkat és ingatlanának keresettségét. Amennyiben komoly az érdeklődő vételi szándéka, Önt telefonon értesítjük. Eladás esetén ügyintézési díj nélkül kiváltjuk az ingatlan hiteles tulajdoni lap másolatát illetve a térképmásolatát.

Telek értékesítés Vácon

Telek értékesítés Vácon

Eladó telkek és azonnal költözhető ingatlanok Vácon, a Csendesréti Lakókertben! A csend ? Csendesrét egyenlő a nyugalommal. Vác új kertvárosi negyedében a hétköznapjaid is úgy telnek, hogy pihensz és feltöltődsz energiával. Egy rét ? amely közel van a városhoz, de még közelebb a természethez. Kiváló megközelítésű és elhelyezkedésű Csendesréti Lakókert Vác központjától néhány percnyire és Budapesttől is csak egy macskaugrásra (25 perce) található. A saját kerted ? ahol a napodat egy reggelivel kezded a szabadban. Mit szólnál egy kerti partihoz a barátokkal, vagy egy családi tollashoz a gyepen? A Te lakásod ? első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt.

Telek hitel

Telek hitel

Hitelek közül választhat amellyel megkönnyítheti vállalkozás pénzügyi előremenetelét. Nálunk mindenre van megoldás. Kérje ajánlatunkat, biztosan megtaláljuk az Önnek megfelelő ajánlatot. Hitel vállalkozások vagy vállalatok számára. Rendszerint más elbírálás alá esnek, mint a lakossági hitelek, mind a fedezet miatt (pl.:vállalat ingatlan vagyona), mind a rendszerint magasabb hitelösszeg miatt. Mikor van szüksége vállalkozói hitelre? Önnek akkor célszerű vállalkozói hitelt felvennie, ha vállalkozásának bővítésére tőkebevonást kíván végrehajtani.

Új építésű ingatlan - Római part

Új építésű ingatlan - Római part

Milyen személyeknek javasolt a Római-parton eladó ingatlant keresnie? Hát olyan családoknak, akik kedvelik a természet által nyújtott csöndet és nyugalmat egészen biztos. Ezek a modern, új építésű római parti ingatlanok mivel egy elképesztően szép, zöld parkosított területen vannak. Ami biciklizéshez, élénkítő sétákhoz remek. De az evezős sportok rajongói is szeretni fogják, hisz a Duna partja mindössze karnyújtásnyira helyezkedik el a római parti ingatlanoktól. Így a motorcsónak bérlése is megoldható. Szóval ha új ingatlant vásárolni a Római-part mellett, feltétlen tegyen egy látogatást a lakópark weblapjára. Ott ugyanis a tájolástól az apartmanok méretéig minden fontos információt megtalál álmai új építésű római parti ingatlanjáról.

Veszprémi-Fejérmegyei telkek

Veszprémi-Fejérmegyei telkek

AZ AN-ROB-ER Ingatlaniroda 2006-óta ügyfélközpontú szemlélettel várja mindazokat, akik ingatlant szeretnének eladni, illetve a leendő ingatlantulajdonosokat. Szeretnénk megkönnyíteni az ingatlan eladással/vásárlással járó ügyintézést. Segítséget tudunk nyújtani a hitel kiválasztásában és ügyintézésében, földhivatali ügyekben, adásvételi szerződés elkészítésében.

Veszton Ingatlanközvetítő

Veszton Ingatlanközvetítő

A Veszton Ingatlanközvetítő Családi házakat, Nyaralókat, Bérleményeket, Belterületi telkeket, Külterületi telkeket kínál és keres eladásra. A hirdetésekben szerepelnek fotók, részletes adatok az ingatlanról, Település, épület adatai, szintek száma, építés ideje, komfortfokozata, jellemző kívül- belül.

Zsiráf Ingatlaniroda Budapest

Zsiráf Ingatlaniroda Budapest

Eladó telke van? Telket vásárolna? A Zsiráf Ingatlaniroda Budapest, a fővárosban és környékén keres és kínál eladó lakásokat, házakat, telkeket és üzlethelyiségeket. Többéves ingatlanközvetítői tapasztalattal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Ingatlanközvetítő irodánk Budapesten, Újpesten található.

Tuti menü